Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

duminică, 11 martie 2012

Sunt prea important ca sa te salut :)

By Vlad

Saptamana aceasta am patit-o de doua ori, in doua situatii diferite, dar cu scenariu asemanator. In primul din cazuri, eram in fata facultatii, otravindu-mi plamanii cu o tigare. La un moment dat apare un grup de studenti "a-la-cocalandia", destul de galagiosi. Evident ca nu am avut treaba cu ei, mi-am terminat tigarea si am intrat, in facultate...inainte de a ajunge insa la usa de la intrare am observat ca din grupul de studenti facea parte un fost coleg de clasa din a XII-a, cu care, ce-i drept nu prea am avut multe tangente. M-a amuzat, intr-un mod comico-tragic faptul ca "stimabilul" nu s-a deranjat sa "arunce" un salut colegial, nu ca as tine neaparat sa ma salute, dar asa din bun-simt. Probabil ca l-as fi salutat eu daca il vedeam primul, dar luand in considerare pozitiile ocupate in spatiu, in acel moment, era clar cine pe cine a vazut primul...sa fie sanatos, domnul important.
In al 2-lea caz, eram intr-un pasaj din centrul orasului, impreuna cu inca vreo 3 persoane angajate intr-o conversatie interesanta. Eu, fiind detasat de subiect, observ un papitzoi pe care il cunosc de pe vremea cand eram "carciumar-sef". Chiar daca papitzoiu se dadea interesant vorbind la telefon, l-am vazut din timp si ma pregateam sa-l salut...problema a fost ca in momentul in care am trecut pe langa "stimabilul domn", acesta s-a hotarat sa se uite in alta parte si sa se prefaca ca ploua, in conditiile in care cu doua secunde in urma se uita spre mine..."sigur" nu m-a vazut, sau ar fi fost extrem de greu macar sa faca un semn cu mana / sa dea afirmativ din capul lui de papitzoi in semn de salut...ca si in cazul precedent, ii urez sanatate si virtute domnului important.

Am un contact pe yahoo messenger care pune fel de fel de statusuri interesante, unul dintre acestea, care am impresia ca se potriveste perfect in situatia data, suna cam asa: "daca nu raspunzi la buna ziua, inseamna ca in emisfera ta e noapte". Pacat ca nu am nici o data de contact a celor doi "importanti", pentru ca le-as fi urat noapte buna de fiecare data cand ii vedeam "online".
Sunt tare curios insa de ce au procedat asa si de ce le-a fost greu sa salute. Daca aveti vreo explicatie, sunteti bineveniti sa o impartasiti, asa doar de dragul curiozitatii.

PS: Nu am scris articolul acesta ca sa ma laud cu ceva sau ca sa ma "plang" de cele intamplate...nu am nevoie de consiliere psihologica si nici nu sunt deprimat pentru ca doi papitzoi nu m-au salutat. Ideea a fost sa va arat cat de rahat sunt unii oameni.

4 comentarii:

  1. Si ai aratat-o foarte bine.
    p.s : buna :) sa nu zici ca nu salut

    RăspundețiȘtergere
  2. Thanx :))

    PS: Nu am pretentii sa ma salute lumea pe net, probabil ca as exagera daca as cere asta...dar buna si tie :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Toti cunoastem astfel de oameni ... motivul pt care nu saluta, e cum ai intuit tu in titlu "Sunt prea important ca sa te salut :)"

    RăspundețiȘtergere
  4. Ehee, ui cine a revenit pe blog :))

    PS: Ma bucur ca ma mai aproba lumea din cand in cand, ma face sa ma simt important (du iu feel the irony? :D)

    RăspundețiȘtergere