Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

joi, 29 decembrie 2011

Clipul saptamanii: ep 3

By Vlad

Si uite asa a mai trecut o saptamana, aproape fara sa-mi dau seama (evident, e vacanta...daca eram in timpul scolii mi s-ar fi parut o eternitate de joia trecuta pana azi - scumbag time!).
Din fericire, apelul meu din episodul trecut, catre dumneavoastra, stimabili cititori, nu a ramas fara raspuns, cavalerul Garrett (de pe M-C-R) raspunzând instant chemarii "la lupta" (momentan termenul lupta trebuie pus intre ghilimele dar asta se va schimba in curand - mwhahahah!).


Deasemenea, Camper-ul a fost promt cu un video nou pentru aceasta saptamana si nici "veteranii" (Andrushka si Diavolul - ce asociere interesanta de nume :D) nu s-au lasat mai prejos: prilej cu care va multumesc tuturor si va anunt ca eforturile voastre vor fi rasplatite (no trolling here, i'm fockin sirius!).
Cu toate acestea, inca mai astept cateva persoane sa se implice, nu cred ca va este asa de greu gasiti un video care merita aratat si sa mi-l trimiteti (mail, messenger, in comentarii).
Nu am dat numele persoanelor de la care ma astept sa primesc propuneri pentru ca, sincer nu le cunosc. Evident, mi-ar place ca toti cititorii fideli care stiu ca intra in mod constant sa imi propuna cate un video (Marshal, Bitu, Crisstina, Vanu? - I'm waiting!), dar oricine ajunge pe aici (din gresala sau intentionat) este binevenit in cercul "furnizorilor" de videoclipuri...as I said, eforturile vor fi rasplatite :).

Bun, gata cu invitatiile si tentativele de "racolare" a cititorilor. Pentru ca mi-a fost greu sa ma decid si sa aleg doar 2 videoclipuri pentru acest episod, am ajuns la un compromis sperand ca sunteti pregatiti pentru un maraton: 3 videoclipuri in aceasta saptamana.

Primul, de la Garrett (are prioritate pentru ca este cel mai recent "furnizor"):
FreddieW, un american de oricine asiatica, de genul "asian fatty geek" realizeaza in mod constant videouri pe youtube cu referinte la jocurile video de actualitate. Chiar daca nu-l suport deloc pe "regizor", trebuie sa recunosc ca videourile facute de el sunt epice si foarte bine realizate. Dovada, mai jos: "Battlefield 4 co-op".




Diavolul ne-a trimis unul din cele mai reusite clipuri marca Remi Gaillard (sper ca stiti despre cine este vorba): "Mister Universe - Remi Gaillard" (epic trolling is epic!)




Si ultimul video, dar nu cel din urma, propus de Andrushka: o secventa de stand-up comedy din partea lui Catalin Bordea. Nu ma omor dupa stand-up, dar cand o reprezentatie este funny nu am de ce sa ma ascund in spatele degetului si sa nu recunosc...asa ca, sper sa va amuze "Bordea Stand up Comedy, part 1" (interzis minorilor!)



In speranta ca "maratonul" de 3 videoclipuri nu va plictisit, vã las in compania sectiunii de comentarii unde sunteti invitati sa va dati cu parerea (sau ce ce aveti mai bun :D)...si deasemenea sa lasati linkuri pentru episodele viitoare. Bye!!


6 comentarii:

  1. Hmm, nici nu stiu cu ce sa incep . :))
    Numele la tip e Bordea nu Bondrea , nu ca ar fi o problema ca l-ai gresit , dar poate , poate intra si el vreodata la tine pe blog si sa nu se simta ofensat (sau poate mai vor cititorii sa il mai urmareasca) :)) , si nu , nu cred ca e de la trupa Deko.
    Si , e funny , doar in dreptul numelui meu apare interzis minorilor. hmm :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Interzis minorilor videoclipu :)) Cine stie ce parinte cretinoman si incuiat ma da in judecata ca am pus materiale obscene pe blog fara sa avertizez: "daca vedea fiumi-o asta?" :O:O

    Ma' bad cu numele la tip, as i said, me and stand ups :-"

    RăspundețiȘtergere
  3. Oh yeah, freddie!Am vazut in vara un clip cu el si cu tipul din Spartacus, Andy Whitfield(care a murit din pacate, I bow my head in respect, pentru ca am vazut prin ce a trecut omul ca sa poata juca).True to that, face niste clipuri super omul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mmm, carei faza cu Andy Whitfield? De el zici ca a trecut prin multe? M-ai facut curios acuma...

    RăspundețiȘtergere
  5. Well e tipul din Spartacus, primul sezon.Am vazut trainingul actorilor care jucau gladiatorii, fuck, aia faceau antrenamente cam cat timp stau eu in fata monitorului zilnic.Hard work.Plus ca a fost diagnosticat cu limfom non-hodgin si dupa aia l-au declarat sanatos, ca apoi sa-i spuna ca nu e chiar sanatos, a revenit boala si dupa asta a murit.

    RăspundețiȘtergere
  6. Auch...urat!
    Acum am inteles ca te refereai la "jucat" in film, credeam ca zici de "jucat" pe PC / console (avand in vedere ca era vb si despre freddie).
    Oricum nu-l suport pe freddie nu neaparat ptr ca-i asiatic (racist me) ci mai ales ptr ca primul video care l-am vazut de la el facea misto de splinter cell...BIG MISTAKE fatty!

    RăspundețiȘtergere