Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

marți, 13 decembrie 2011

O treaba rezolvata romaneste

By Vlad

ACEST ARTICOL CONTINE EXPRESII OBSCENE SI INJURIOASE SI TREBUIE TRATAT CA ATARE.

Presupun ca marea majoritate ati auzit despre femela tigru evadata in acesta dimineata de la Gradina Zoologica din Sibiu.
Presupun ca stiti cum a fost incheiata "actiunea" de capturare a felinei. Nu stiti? Pai evident a fost incununata de succes. Tigrul a fost impuscat in cap, dupa ce, "tranchilizantul nu a avut efectul scontat", declara autoritatile pwlii.

Spun autoritatile pwlii pentru ca asta si sunt. Ce sa ne mai ascundem dupa deget? In una din publicatiile sibiene, "autoritatile" declarau ca au folosit arme letale pentru ca animalul nu era intr-o zona populata. What the fuck does that even mean?!
In alta publicatie, aceleasi autoritati ale pulii declara ca tigrul a fost impuscat dupa ce tranchilizantul nu si-a facut efectul iar animalul a devenit agresiv...câta mai roaba de cãcat ne-ati servit, va multumim! Nom nom nom! Va hotarati si voi in pwla mea pana la urma ce declarati? Creiere mucegaite ce sunteti!

UPDATES (merita citite): In urma tigrului... , Tigrul, victima a idioteniei oamenilor

Personal am ramas stupefiat cand am aflat deznodamantul acestei actiuni. Am aflat inca de azi dimineata despre eveniment, urmarind stirile. Nici o secunda nu m-am gandit ca actiunea se va incheia astfel dupa cateva ore. Idiotii si cretinii cu creier atrofiat probabil  habar nu au ca tigrul este un animal pe cale de disparitie. Parca si vad "gashca" organizata ad-hoc, inarmata cu furci, topoare, greble si torte, alergand prin  padurea Dumbrava dupa un femela tigru care nu a gustat libertatea in viata ei.
Indiferent cat de fioros ar fi parut, animalul acela habar nu avea sa vaneze sau sa atace pe cineva, DACA NU AR FI FOST PROVOCAT. A fost nascut in captivitate, a trait in captivitate, puteau sa-i puna si 20 de caprioare langa el ca tot nu le-ar fi atacat pentru hrana (eventual le-ar fi atacat pentru ca erau pe "teritoriul" sau).
In fine, in Padurea Dumbrava de langa oras nu sunt caprioare, si animalul nu cred ca a iesit la vanatoare, ci pur si simplu a fost curios sa vada ce se afla dincolo de gardul habitatului sau, a carui intrare nu a fost inchisa, gratie UNUI ANGAJAT INCOMPETENT SI RETARDAT MINTAL.

Dar na, cultura de ghibol a "autoritatilor" romane si-a facut simtita prezenta, din pacate. Dupa ce au semãnat panica printre locuitorii unui cartier din apropierea gradinii zoologice, autoritatile au pornit "cu mic cu mare" sa vaneze animalul demonic care ameninta cu decimarea populatiei orasului...NOT!
Nu avem de unde sa stim ce s-a intamplat exact in padure pentru ca in afara de "vanatorii" de elita si eventual ceva "militzieni", nu s-a aventurat nimeni in cercetare. Am citit o declaratie a unui cetatean care spunea ca a vazut tigroaica la marginea padurii si nu parea speriata. Probabil ca singurii care erau terifiati si se cacau pe ei de frica erau ghibolii cu autorizatie de vanatoare care nu cred ca aveau vreo intentie de a aduce animalul viu inapoi "acasa".

Ba cacatilor, cum pula mea mergeti sa recuperati un tigru cu vanatori? Ratatii aia credeti ca stiu ce inseamna capturarea unui animal? Retardatii pulii ce sunteti!!! Niste cacati cu ochi. Ati auzit de veterinari, de protectia animalelor?
Dintr-o alta declaratie care m-a lasat masca, am aflat ca in tot Sibiul, se gaseste o singura arma cu tranchilizant autorizata...fix pix, te pomeni ca va intersa sa nu folositi decat arme autorizate? Si cum doar una? Daca iesea si perechea tigrului ce cacat faceati? Chemati elicoptere?
Publicatia sibiana turnulsfatului.ro mai mentiona faptul ca arma cu tranchilizant era pusa "la pastrare" intr-una din masinile autoritatilor. Ori nu aveau tranchilizant la ea, ori era de jucarie, ori nu stiau sa o foloseasca. Adunatura de rahati si incuiati. Sunt extrem de curios daca v-a trecut prin creierele alea atrofiate, macar o fractiune de secunda, sa va inarmati nu cu pusti de vanatoare, ci cu 1-2 kg de hrana sa "ademeniti" tigrul aproape de voi sa puteti sa-l tranchilizati fara eforturi de "lunetist". Stiu, deja cer prea multe de la niste protozoare bipede.

Daca ma intrebati pe mine, ideea de a captura tigrul in viata nu a trecut prin mintea ghibolilor nici macar o secunda. Nu se cunoaste termenul de protectia si ocrotirea animalelor in spatiul Carpato-Danubiano-Pontic. Si chiar daca, maram au folosit tranchilizantul, a cui este vina ca nu si-a facut efectul? Probabil era expirat, primit la "pachet" cu acea arma care nu stia nimeni sa o foloseasca. In alte tari se tranchilizeaza animale de 5 ori mai mari ca tigrul, pentru analize, inspectii si catalogari, pulele astea blege nici macar nu stiau cum se opereaza arma.
Maaaaaare branza ca-i animal protejat si pe cale de disparitie: "Da-i cu pusca Dorele! Doreleee?!"

Sa nu ne mai mintim...nu avem ce cauta in lumea civilizata, nu avem ce cauta in UE, in NATO, degeaba vrem sa fim vazuti cu alti ochi, degeaba vrem sa urmam exemplul occidental. Atata timp cat cacatzisurile astea mici sunt "rezolvate" ca si cum ar ar gandi cu materia fecale eliminata, nu avem ce cauta in "lumea buna"...un stat de cacat cu conducatori de cacat, autoritati de cacat si gandire de cacat...ma pish pe fata voastra, a tuturor celor care ati condus azi "operatiunea" de capturare a tigrului si daca cumva, candva, o sa am norocul sa va cunosc, v-at fi dorit sa fiti prinsi de tigrul "agresiv, furios si devorator de oameni" pe care l-ati omorat fara remuscari. IDIOTII PULII!!!!

Poftiti de va mandriti cu opera voastra:



Foto: Adevarul.ro


2 comentarii:

  1. In momente din astea iti vine sa iei o arma, sa-l iei pe un 'nea vanatoru' sculii din asta si sa-i dai 10 minute avans.Vechea faza, "daca te prind , te fut".De fapt, daca ai protectie in fata legii , ii dai un cutit, tu iei unu, lasi arma deoparte sa ii arati taranului ca vanatoarea se face de la egal la egal nu asa.As putea sa pun pariu ca aia nici nu au avut de gand sa il tranchilizeze.Ca na, care dintre ei a mai impuscat un tigru pana acum?."Oh vai era sa ma atace, am fost nevoit sa il impusc".

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaa, nu m-ar mira sa se mandreasca la "nepoti" ca o impuscat un tigru...din prima!!! Long live comunismum balcanicum ;)

    RăspundețiȘtergere