Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

sâmbătă, 6 august 2011

Ziua de azi

By Cristina

Azi am inceput sa citesc o carte noua. Pare interesanta,subiectul continutului ei este ceva ce ma intereseaza pe mine si sper sa ma ajute sa dobandesc idei noi. Dar sunt sigura ca asa va fi. Fiind obosita,(m-am trezit devreme) nu am reusit sa citesc azi atat cat vroiam,ci doar primul capitol. Tot citind am observat ca scrisul paginilor este mic ceea ce m-a facut sa imi obosesc ochii si mai mult,sper sa nu ajunga cartea asta pe lista cartiilor plictisitoare sau greu de citit. As putea sa las cititorului numele cartii dar prefer sa nu fac asta deoarece subiectul care este abordat nu este chiar pe placul oricui si vreau sa ma scutesc de diferite vorbe din stanga/dreapta.
Am pretentii mari,as vrea sa termin cartea in aproximativ patru zile. Nu cred ca va fi o problema prea mare dat fiind faptului ca subiectul continutului e catchy si zilele astea nu am program asa ca imi pot 'ucide' timpul facand ceva folositor. Ca sa imi fie si mai usor,in seara asta trag de mine si mai citesc cateva pagini. Ce placut e momentul lecturii cand ma preocup doar de mine si patrund in povestirea paginilor,pentru multi ideea de a citi o carte e una demodata,mai bine s-ar uita la Tv sau ar manca seminte...unde ramane dorinta de ascensiune in cultura,dezvoltarea si evolutia cuiva?
Foarte nostim,am dat peste un citat de Grigore Vieru : "Chiar si vantul rasfoieste uneori cartea,boule!"
Ca sa schimb subiectul,voi vorbi despre Pepsi. In perioada asta umbla reclama ca sub capac gasesti premii. Nu pot detalia pentru ca nu ma intereseaza. Daaar am o sticla de Pepsi si ghiciti ce scrie sub dop"Ai castigat un Pepsi 0.5L". Nu ma bucur atat de mult de premiu cat de faptul ca a fost o sticla norocoasa. Si sigur sticla aia de 0.5L nu o voi vedea decat daca o cumpar eu,astia de la promotie te trimit de la un magazin la altul sau la anumite depozite ca sa iti ridici premiul.

9 comentarii:

  1. Si chiar nu ne spui despre ce este cartea? :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Yeah, despre ce anume este cartea?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca ne zice :))

    Offtopic: si la voi se incarca greu blogu? :-/

    RăspundețiȘtergere
  4. Dude, tu esti mai aproape, go medieval on her:)).Referitor la blog, da si mie mi se incarca mai greu decat de obicei.Dar m-am gandit ca am deluge pornit si na...

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper sa-si revina ca numai asta se incarca greu :-S

    Btw cum vine treaba cu "go medieval" suna tare si n-am mai auzit pana acum expresia :))

    RăspundețiȘtergere
  6. You know....go medieval on her ass:))Uite una dintre explicatiile gasite pe urban dictionary :

    -get medieval

    Exactly what the damn title says! This means to go Spanish Inquisition on someone's ass: thumbscrews, hooks, hot irons, needles, and anything else that reminds you of Saw or Hostel.

    Sfatul meu: fii creativ:))

    RăspundețiȘtergere
  7. =)))) Vai ce o sa-mi aud (presupun) ca am dat accept la sfaturile tale :))

    Si eu care credeam ca "go medieval" are legatura cu cavalerismul si cu tot ce tine de a fi cavaler...u know "my lady" si chestii de genu...i`m a hopeless romantic (glumesc fireste)

    Na, deci nu promit ca o sa fiu medieval, da ms ptr info =))

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce pot sa spun, poti fi cavaler si in situatia asta, ii deschizi usa, o ajuti sa se urce pe masa de tortura...stuff like that.Dar daca i te adresezi cu "milady", risti sa pari putin ipocrit.Imagineaza-ti ca-i spui "milady" in timp ce o ajuti sa se instaleze la stalpul infamiei.

    RăspundețiȘtergere
  9. SI aia ar insemna sa fiu medieval? :)) hahaha deci clar "go medieval" inseamna sa fi intr-un fel sau altul rau si brutal cu cineva - raule! :))

    Oricum, e total opusul la ce ma gandeam eu ca inseamna "go medieval" clar ca buna-ziua :D

    RăspundețiȘtergere