Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

joi, 25 august 2011

Planuri pentru weekend

Luand in considerare faptul ca pentru mine weekend-ul care sta sa inceapa maine este, foarte probabil ultimul weekend in care o sa fiu liber din aceasta vacanta, am decis sa-l traiesc "pe picior mare", asa ca de final de vacanta.
Asadar, am planificat sa dau o fuga pana in Hunedoara de vineri pana sambata sa vizitez Castelul Corvinilor, pentru ca aveam in plan asta de multa vreme, poate mai bine de un an.
Chiar daca respect "traditia" nefericita conform careia in ultimii 4 ani cel putin am ratat Festivalul Medieval de la Sibiu din diferite motive, am sa revin duminica in oras, pentru a prinde ultima zi a festivalului, precum si concertul extraordinar al celor de la Corvus Corax, care vor concerta in ultima zi a saptamanii, de la ora 22:00, in Piata Mare a orasului...intrarea este libera, iar concertul va pune punct Festivalului Medieval din Sibiu. Asadar, cu putin noroc ma intorc in timp util din mini-excursie si prind macar punctul culminant al festivalului de la noi, sperand astfel sa NU respect nefasta "traditie".

Sper ca o sa ne vedem cat mai multi in Piata Mare sa incingem o "hora" medievala. Nu aveti sange in voi daca nu veniti...buhahaha!




4 comentarii:

  1. Ce faaain,mergi in excursie!Have fun! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Saru'mana...pai da, as zice ca merit si eu macar atat, si asa e singura excursie organizata si planificata de vara asta..eu care ziceam ca incerc sa am o vara organizata, tot ad-hoc o fost tot, mai putin asta.
    Sa ai grija de blog sa nu lasi spammerii si troll-ii sa-si faca de cap pe aici >:D< :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa ma apuc de scris,stii ca am o perioada urata,asta m-ar putea tine in loc dar sper sa reusesc totusi ceva cat esti plecat.

    RăspundețiȘtergere