Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

duminică, 29 mai 2011

De ce ador Sibiul (FITS 2011)

Chiar nu are cum sa nu-mi placa orasul asta...si chiar daca am auzit pe cativa ca au comentat ca e boring pe la noi si ca Sibiul e un oras "mort" nu i-am bagat in seama, pentru ca nu au niciun gram de dreptate in ceea ce zic. Nu zic ca in Cluj, Timisoara, Bucuresti viata de noapte nu este mult mai activa si mai palpitanta dar nu cred ca numarul de localuri, crashme si "cluburi" de noapte definesc cat de viu este un oras.
Zilele acestea (27 mai - 5 iunie) in oraselul nostru "mort" se desfasoara "Fesivalul International de Teatru - Sibiu" (FITS), cu artisti din cateva zeci de tari, trupe consacrate, spectacole zilnice mai multe decat orele dintr-o zi (deci n-ai cum sa mergi la toate) si concerte. Pentru ca nu pot sa sa ma declar un fan al teatrului, de piese nu va pot vorbi pentru ca habar n-am cu ce se mananca, dar pot sa va spun ca vineri in Piata Mare a orasului au cantat Holograf, sambata Directia 5 si astazi vor canta Zdob si Zdub (chiar mi-e dor de baietii astia de cand nu i-am mai vazut).  Weekend-ul viitor, vineri vor concerta Iris, sambata Voltaj si duminica Vama.
Da, stiu...nu-s trupe de renume international dar sunt destul de ok si o ora de concert sambata seara nu strica la nimeni. Asa ca nu mai comentati ca e Sibiul oras mort, nu cred ca in alte orase din tara s-au organizat 6 concerte cu trupe romanesti consacrate in decurs de o saptamana.
Daca vreti sa vedeti programul complet al FITS, va invit sa cautati pe google.ro.

2 comentarii:

  1. bah ala care o zis ca sibiu e oras mort ori era drogat/beat mort ori inconstient. si in plus FITS (care e cel mai mare festival de teatru din romania) e doar unul din nenumaratele targuri si festivaluri care se desfasoare de-a lungu anului. Nu cred ca este oras in Romania cu atat de multe evenimente (festivaluri, targuri, intreceri si alte evenimente de moment) ca si Sibiul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ii bucurestiu, da cum acolo ii capitala si is inghesuiti peste 2 mil de oameni, nah...e de inteles :D

    RăspundețiȘtergere