Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

marți, 3 mai 2011

Sarutul virtual, opera unor japonezi distrusi

Chiar daca am urmarit cu un oarecare interes evenimentele apocaliptice din japonia, am tot amanat un material  in care sa abordez aceasta tema, dar gratie unor tocilari fara viata, acum am ocazia sa-mi expun punctul de vedere in legatura cu cele intamplate si in acelasi timp sa rad de ei si cu fundul, pentru ca merita cu prisosinta.

In primul rand, marturisesc ca nu prea mi-a pasat de soarta japanejilor loviti de tsunami si iradiati de propria lor centrala pentru ca n-am simtit niciodata simpatie pentru statul lor...defapt n-am simtit niciodata simpatie pentru niciun stat, ca si forma de organizare politico-economica. Da, stiu, suna a naibii de urat ce zic, dar avand in vedere cat de mult s-au "jucat" niponii cu natura, vad cele intamplate recent ca o revansa sau razbunare venita din partea Naturii...dupa cum am mai spus-o, nu sunt vreun cultist care saruta pamantul si venereaza un animal, doar ca nu mi se pare normal sa tot fwti natura in toate modurile posibile si sa incerci sa creezi roboti umani...cine p*** mea te crezi?
E adevarat, cetatenii de rand care au de suferit sau chiar si-au gasit sfarsitul in urma dezastrului n-au nicio vina,   dar, intr-un razboi din pacate sunt si victime colaterale...plus ca era imposibil ca doar cei responsabili cu "regulatul" Naturii  sa fie afectati...

Si cand speram ca aberatiile si idiotenile debitate si fãtate de japonezi vor lua o pauza, ocupati fiind cu reconstruirea si refacerea vietiilor a zeci de mii de oameni, citesc pe descopera.ro ca niste tocilari fara viata, care vor muri virgini si care n-au avut in viata lor o prietena au "inventat" un dispozitiv de transmitere a saruturilor prin retele de comunicatie...daca lecturand fraza asta ati ridicat o spranceana in sus ca emoticonu ala de pe mess, va urez bun-venit in club! Vreaus sa zic: cat de fucktard poti sa fii sa incerci sa inventezi asa ceva?
Ce plm s-a intamplat cu intalnirile fata in fata? ce plm s-a intamplat in capul acelor nenormali care au stat sa se gandeasca la asa ceva? Va zic...cu "multumirile" de rigoare unor idioti ca astia, in 20 de ani tinerii o sa si-o traga cu PC-ul direct, prin USB...o sa avem penis pe usb si vagin pe usb...cuplurile o sa se certe pentru ca n-au conexiunea suficient de rapida pentru a actualiza in timp real miscarile organelor sintetice...nu tu bani ptr "caciulite" nu tu risc de boli sau progenituri nedorite....ce mai...superb, o lume perfecta!

O da, stiu!...acest dispozitiv v-a fi folositor celor care se afla la distanta mare unul fata de celalalt si nu se pot vedea decat de 2 ori pe an...pai bine bah einstein, da sa-mi zici mie cand un batz de plastic sau o limba sintetica v-a inlocui senzatia unui sarut adevarat? Si nu crezi ca ar fi mai interesant sa stai si sa-ti imaginezi "cum ar fi daca..." decat sa dai limbi la un cub de plastic? Sick unfucked geeks!

Si din nou, stiu!...sunt un revoltat si jumatate ca ma iau de japaneji in loc ce sa apreciez tehnologia si efortul lor de a "impinge caruta"...si sunt un nesimtit ca nu m-a afectat dezastrul natural care a lovit japonia...si japonezii s-au dovedit a fi intr-adevar un popor unit si nobil, pentru ca s-au ajutat reciproc incredibil de mult...pui mei, oricine ar fi facut la fel intr-o astfel de situatie, mai putin romanii, evident.

3 comentarii:

  1. No mah, ce mare fas. Nici macar nu e gata device-ul, ca n-are scuipat si miros mah. PLMe mah, ca doar e veche faza cu simtzitul senzatiilor virtuale, cu ajutorul mai multor sezori atasati corpului cu ventuze.
    Dar nici ca le trebe d-alea, nici USB. Ca dor proasta aia din Americi nu a dat in judecata nuj ce producatori de filme porno 3D ca o ramas insarcinata dupa ce s-o uitat? :))

    In plus, daca mere treaba precum scrietzi voi si se va face totul pah USB, zink again ;) unde-i bit-ul ii si virusul.
    O sa trebuiasca sa pui si ciorap virtual.

    Si da mah, ejti najpet, da rau ditat ca nu apreciezi ca aia "imping carutza". Dar e normal, ca suntem rumani. Orientati spre vaicareala, nu spre solutii.

    Una din solutzii ar putea sa fie, ca-n banc: daca rusii nu ar be o zi, asiaticii n-ar mai manca o zi, si rumanii ar lucra macar o zi, am scapa de criza mondiala.

    NO, dar ghinion. Ca se manca, se be si noi stam pah net si ne plangem ca babele. De conducere, de inventzii, de fotbal si religie, detate ce ne vin la guritza.

    Seus-toc

    RăspundețiȘtergere
  2. Faina critica asta:))imi plac punctele tale de vedere in legatura articolul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonimule simt putina ironie la sfarsitul comentariului tau care ma cam deranejaza avand in vedere ca nu te-ai semnat...is destui coiosi dinastia ca tine care dau comentarii numa in contra de dragu de a se simti destepti...nu-i bai, critica ii constructiva, mai ales daca o ignori...zink...daca ma intelegi!

    NU ma vaicaream, faceam misto de niste inapti care s-au trezit peste noapte inventatori si avand in vedere ca le cam iei apararea, ma gandesc ca iti surade ideea, probabil te-ar ajuta si pe tine un astfel de dispozitiv.

    Ziceam de incheierea ta...io unu nu stau "pah" net sa ma plang ca babele, stau "pah" net pentru n+1 motive, si nu vad ce te deranjeaza pe tine ca ma plang "ca babele" de conducere, inventii, religie, etc...nu-ti place, nu citi "najpetule"...iesi in cartier cu coiosii tai si testati dispozitivul inventat de japaneji ;)

    RăspundețiȘtergere