Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

vineri, 29 aprilie 2011

Mi se rupe...hardcore :))

 Nu prea am cum sa spun asta fara termeni de argou / jargon, fara termeni "de cartier" si alte "bijuterii" ale vocabularului, asadar MI SE RUPEEEEEE de nunta lor, a printului de Cacãsburg cu printesa de Phizdãnberg, chiar nu ma intereseaza, asa cred ca pe nimeni nu intereseaza, insa toate posturile TV nationale si internationale, se excita mai ceva ca dupa o supradoza de ecstasy, ca cei doi porumbei roiali se casatoresc.
Cu ce ma incalzeste pe mine asta, cu ce va fi viata mai buna pentru mine, pentru tine, pentru oamenii de rand, ca se casatoresc doua persoane de "vitã nobila" ? (vitã in sensu de vacã nu vitzã de vie). Chiar nu pot intelege ce se agita lumea in halul asta, fiind nevoit in acelasi timp sa recunosc ca habar n-am care sunt implicarile politice...but again MI SE RUPEEE de implicarile politice, mi se rupe de nunta lor...inca un motiv al dracului de bun sa arunc televizoru pe geam...useless piece of shit!!! Ne laudam ca traim in epoca moderna dar cu toate acestea, mentalitatea si ideologia medievala inca predomina, in anumite instante...cat jeg!
Si ca sa fiu necioplit pana la final, le doresc o casatorie sprancenata cu multe probleme, batai de cap si aparitii in tabloide...royal assholes.

Foto: vintagecotton.com

8 comentarii:

  1. Giga contra ce esti tu >:P
    Mie mi-a placut nunta...:X si totusi cred ca intereseaza pe mai multi evenimentul asta..trece istoria pe langa tine si tu nu bagi de seama :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Aia ii istorie? E istoria angliei, nu prea ma interesesaza, mi se pare un eveniment mult prea minor pentru a fi bagat in seama...nu cred ca pe englezul de rand il intereseaza ca a divortat irinel de pitipoanca lui...same shit, different shithole :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu il intereseaza normal, pt ca nici macar n-a auzit de Irinel..dar de printul William se cam stie..nu crezi ? :P Oricum nu se poate compara curtea regala cu cea de la Izvorani :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti'am zis, same shit, different shithole...cu cat e shithole-u mai mare cu atat e mai cunoscut shit-ul din hole...nunta din anglia reprezinta shitehole-ul suprem...raar!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu-i adevarat degeaba incerci tu sa ma convingi...am zis ca nu se pot compara..ii total alt stil de viata acolo. Vezi tu pana si ideile oamenilor sunt altele! raaaaaaarrrr!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pt. mine tot un mare bullshit ramane...si nu incerc sa conving pe nimeni >:P :))

    RăspundețiȘtergere
  7. De castigau nemtii razboiu ne futeam in nunta lor :)) nici nu mai exista inca un aspect negativ la victoriei aliantilor ca o paranteza pacat ca nu au apaucat nemtii sa dea primii cu bomba atomica :)))

    RăspundețiȘtergere