Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

miercuri, 13 aprilie 2011

Doi ani de bloggerit

Astept cadourile trimise pe mess sau pe mail, urmand ca ulterior sa primiti tortul, berea si sampania, bineinteles tot pe mail. Cum, de ce petrecem? Petrecem pentru ca azi bloguletzu' acesta ---> ãsta <--- implineste doi anisori de cand ma suporta.



Incercam sa-mi amintesc sau sa realizez diferentele fata de acum doi ani atat in ceea ce ma priveste pe mine cat si in ceea ce priveste societatea (?), pentru a-mi putea da seama prin ce "a trecut" bloaga asta si cate a vazut la "viata" lui, martor a caror schimbari a fost. Dar adevarul este ca nu prea imi vine acum sa fac o retrospectiva a ultimilor doi ani insa sunt obligat sa recunosc ca datorita blogului, mi-am facut cunoscute parerile (si unele experiente) tuturor celor care au fost interesati de ele (si implicit celor care au intrat din gresala sau curiozitate). Si mai trebuie sa recunosc ca e mult mai simplu sa scrii direct ce-ti trece prin cap si sa lasi lumea sa citeasca decat sa incepi cate o conversatie cu "fiecare" in parte si sa le spui ce aveai de spus (scris)
Nu mai spun, cat de reconfortant este cand incerci sa tratezi live un subiect sau o intamplare scrisa pe blog, iar persoana respectiva iti spune "am citit pe blog", "stiu ca am citit", "da, am vazut pe blog"...oh daaaaaaaaaa!
Bottom line, nu regret nicio secunda ca mi-am pierdut o oarecare proportie din timpul liber cu blog-ul, sunt prea putine minusuri, poate niciunul insa destul de multe plusuri.

Ceva statistici:

- am reusit sa strang 7915 vizite unice in acesti doi anisori, din pacate nu am de unde sa stiu cate dintre aceste vizite au fost facute din interes si cate au fost facute accidental;
- am publicat 183 de articole mai mult sau mai putin interesante;
- cele mai frecvente categorii sunt, in ordine: "neinteresant", "m-am saturat", "vrajeli" iar in top 6 mai intra si "tipic romania", respectiv "oameni fara cap".

Privind numarul de postari asociat fiecarei categorii (etichete), ar putea rezulta afirmatia ca sunt un frustrat si jumatate, deci ma simt nevoit sa dezmint acesta parere falsa care s-ar putea sa mi se adreseze...inlocuiti "frustrat" cu "revoltat" si atunci sigur va mai apropiati de adevar.

In final tin sa multumesc tuturor celor care au citit blog-ul, in special celor care au intrat in mod regulat (smug face) si promit ca o incerc sa aduc materiale cat mai interesante / captivante / amuzante / originale / etc.

...deci cum ramane cu cadourile alea?

5 comentarii:

  1. Iata ca ai realizat si chestia asta:)Felicitari si sper sa iti mearga la fel de bine sau mai bine cu blogul pe viitor.Sunt curioasa sa vad "materiale cat mai interesante / captivante / amuzante / originale / etc.":D

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti un frustrat si 3/4!
    N-ai venit astazi la Vintan, nu-ti scriu nimic de bine >:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Apai nai vazut ce vreme o fost afara? Pui mei nu plecam de acasa nici batut...nici chiar pentru luci :)

    RăspundețiȘtergere