Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

marți, 1 martie 2011

Cu ce am gresit?

Amu ca a inceput semestrul II din orgasmicul an de studiu universitar cu numarul III trebuie sa marturisesc ca sunt macinat de mari "probleme existentiale". Glumesc fireste, insa intrebarea ce deserveste pe post de titlu chiar este valabila. Trebuie ca am gresit rau de tot candva, viata asta sau poate intr-o viata trecuta si acum suport consecintele. Problema nu este noua si nici necunoscuta, speranta ca vom scapa de materiile de umplutura puse in orar doar ca sa aiba profu x si profa y ore a disparut cu totul. Pe langa "optionalele" bagate pe gat, de genul "marketing industrial" (in conditiile in care noi maram studiem calculatoare si IT) mai avem vreo doua materii al dracului de grele cu profi exigenti care sunt absolut sigur ca nu ne vor folosi la nimic (chiar m-am interesat de la oameni care lucreaza in domeniu, materiile respective nu vor fi folositoare decat celor care intr-adevar doresc sa se axeze pe zona respectiva de inginerie - si aceeia vi puteti imagina ca si corespondentii lui Dexter din Dexter's Laboratory in viata reala)...si bineinteles o abureala care trebuia predata cel tarziu in semestrul 2 din anul trecut dar nah, asta e, mai bine o labarim pana prin anu IV si dupa aia ne miram de ce ies studentii praf si nu stiu sa faca nimic, dupa 8 semestre de "studiu".
M-am abtinut sa nu dau numele materiilor pentru a nu ofensa pe nimeni, desi cine isi mai face inca iluzii ca facultatea chiar te invata ceva ori traieste in lumea lui, ori este un/o copil/a  visator/visatoare, ori este rupt de realitatea curenta. Am mai spus-o (cred) si am sa o mai spun: ma bucur ca nu se gasesc si la noi arme de foc la toate colturile de strada (gen SUA sau eventual orientul mijlociu) pentru ca m-ati fi vazut de mult timp la televizor in buletinul de stiri de la ora 5, in costum de rambo si cu o mitraliera agatata de gat fugarind cadre didactice prin cladirea facultatii...si nu numai.

Paragraful care era scris ca si incheiere s-a dovedit a nu fi intocmai precis in raport cu cele intamplate, asadar l-am eliminat.

Un comentariu:

  1. Ma bucur sa vad ca ai adaugat un articol nou pe blog.Imi pare rau ca iti merge greu cu alea dar iti urez bafta in noul semestru!

    RăspundețiȘtergere