Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

duminică, 11 octombrie 2009

Vai de "cooroo" nostru

Daca am ajuns sa luam bataie pe teren propriu de la Energia Rovinari...ma rog, teoretic folosesc impropriu persoana I, dar ca si fan al baschetului si al echipei CSU Sibiu, cand echipa ia bataie prefer sa spun ca "noi" am luat bataie...in fine, ideea e ca se preconizeaza un sezon de-am pu...rurea. Si pentru ca mi somn nu ma mai lungesc la vorba, sambata seara CSU Sibiu a mancat bataie de la o echipa "de pluton", mai exact Energia Rovinari cu un scor de baschet feminin: 56 - 59. Rezumatul (cronica) meciului poate fi citit(a) aici.
Cred ca daca jucam cu "tovarasii" baschetbalisti 40 de minute (adica durata unui meci intreg) cred ca marcam mai multe puncte, sau oricum ne apropiam de cotele stabilite...doar ca persoanele in cauza ar fi amatori, nu "profesionisti"...deci vai de posterioru nostru.

PS si offtopic: am imbatranit de cand am mai postat, defapt am schimbat si prefixu...multumiri la toata lumea care NU A UITAT de prieteniile legate cu ceva timp in urma (si da, suna ironic - intentionat bineinteles...fakers =;)

Un comentariu: