Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

miercuri, 1 iulie 2009

Am hi5, deci exist!!!

Pfai deci un inceput de zi cum nu se poate mai "bun"...ma trezesc si io "ca tot omu" la 14:00 (oboseala, ce sa-i fac). Ma uit pe geam vad nori plumburii in toate directiile, deci clar planul principal pe ziua de azi (un baschet la transi) a cazut din prima. Ofticat pornesc PC-u, pun de o cafea, pregatesc o tigare :>...pornesc messu, si dau peste 2 offline-uri: unu simpatic, unu mai putin simpatic :)). Cum n-am intrat pe hi5 de vreo 2 luni si ceva, si parola nu o mai stiam, fuck knows ce s-a intamplat prin profil, dar mi-au disparut cateva chestii inclusiv ceva "friends". Si acum care-i legatura intre hi5 si offline-urile de pe mess: in unul din mesajele offline care le aveam (bineinteles cel care spuneam ca-i mai putin simpatic) persoana in cauza imi atragea atentia ca nu poate intra pe profilul meu, ptr. ca nu era in grupul de prieteni de acolo si concluziona ca nu mai suntem prieteni in VIATA REALA! Deci pui mei, bag ceva in el hi5 si in toate retelele astea virtuale, unde ti se cer poze, comentarii si mai stiu eu ce..."da-mi un comment ca-ti dau si eu", "am poze noi intrati", "poze noi...please comment" si alte abureli...chiar m-am saturat si imi bag ceva...din cauza la niste siteuri de kkt gen hi5, multi au uitat ca prietenia adevarata nu inseamna sa fii la "top friends" pe profilul de hi5, au uitat ca prietenia adevarata nu e pe net si nici pe mess, au uitat ca prietenia adevarata se dovedeste in VIATA REALA nu pe NET!! Bag ceva in tehnologia secolului XXI si in toate kkturile care au aruncat lucrurile care conteaza cu adevarat dintr-o prietenie intr-o ceatza de uitare!!!! Bag P#%A in hi5 si toate site-urile de genul!!!! De cand P#%A mea octetii de informatie (10011010111101) sunt capabili sa transmita sentimente? 
E pacat ca a devenit o  moda sa ai profile virtuale prin care "cunosti lumea" (maram)...e pacat ca un comentariu sau un mesaj trimis pe net a ajuns sa valoreze mai mult decat (macar) un telefon in viata reala...e pacat ca o conversatie pe mess a ajuns sa inlocuiasca o bere / un suc care pot fi consumate undeva in oras...si mai ales, e pacat ca o prietenie "virtuala" pe net valoreaza (ptr. unii) mai mult decat una in viata reala - si nu-mi spuneti ca e un caz izolat ptr. ca majoritatea ati investit timp si alte chestii in profilele voastre (super-elaborate) de hi5, myspace sau mai stiu eu ce.

PS: Detest cand prima zi dintr-o luna e nasoala (din toate punctele de vedere)...sa fie oare superstitie?

2 comentarii:

  1. Bah mai ai ce baga? :)) asta pentru partea de gluma. Pentru partea serioasa o sa spun ca sunt de acord cu tine chiar daca eu sunt nevoit sa folosesc unele mijloace de comunicare incerc sa folosesc doar strictu necesar. Pentru ca asa cum spui si tu viata reala, din afara calculatorului, e mult mai frumoasa.
    PS: Bah ce plm nu merge sa parcurg textu scris cu sagetile /:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am am ce baga...am fabrica de bagatorie =))

    RăspundețiȘtergere