Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

marți, 16 iunie 2009

I'm baaack

Dupa o saptamana de tras chiulu' de pe blog revin...fara prea multe noutati, sau mai degraba cu prea multe noutati pentru a incepe sa le povestesc in parte. Per ansamblu scoala s-a terminat (cat de repede a trecut anul I), vacanta e in toi, desi mai avem inca 3 examene de sustinut si am fost busy cu job-ul (care ramane momentan secret, adica: "Daca va spun despre ce-i vorba,  trebuie sa va omor:))). Si ca tot am vorbit de examen, cel mai recent dintre acestea, sustinut sambata (ce zi nasoala de sustinut examene - plus ca a picat in data de 13) mi-a furnizat o surpriza (ghicitoare: placuta sau neplacuta?): ideea este ca am avut lucrarea facuta la comun cu inca 2 colegi (da-da, am copiat - rusinica :P), si fiecare a luat alta nota...extrem de ciudat, dat fiind faptul ca lucrarile erau cel putin 90% identice iar diferenta dintre note destul de mare...dar ce sa mai si zic :)).
Ca tot am vorbit de ziua de 13 iunie, trebuie sa mentionez ca gramada-de-chestii (chiar trebuie sa gasesc alt nume) a implinit atunci 2 luni, si vreo 1000 si ceva de vizite...soo, merci din nou la cei care va bagati in gramada din cand in cand (din curiozitate sau poate din gresala).
Ca sa nu las balta subiectul predominant de pe blog (de pana acum)  si ca sa le dau motive lui Alin si ALy sa-mi sara in cap, mentionez, pentru cine nu a aflat inca, faptul ca Los Angeles Lakers au castigat Finala NBA in fata celor de la Orlando Magic, cu scorul general de 4-1. Kobe Bryant a fost ales MVP-ul Finalei, dar eu am ramas cu respectul pentru Orlando Magic care au facut o figura frumoasa in aceast Play-Off eliminand 2 pretendente la titlu si furnizand cea mai mare surpriza a sezonului care tocmai s-a incheiat. Anyways, rezumatul intregii finale il puteti citi aici.
Soo...catch you all later...si astept propuneri pentru un baschet sau ceva :>

2 comentarii:

  1. Pai daca ii tot faci reclama la gramada, la cat de mare se face i cam greu sa o eviti. :))
    PS: bine ca ai mentionat ca ai ramas cu respectu pentru Magia din Orlando ;) care o luat-o cu 4-1.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai conteaza mai cu cat o luat-o...conteaza ca or ajuns in finala >:P

    RăspundețiȘtergere