Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

luni, 8 iunie 2009

Sa ne-o sugeti!!!

Uite de asta spuneam ca nu o sa ma tin de promisiune, si o sa mai postez cate ceva din baschetul national. Mai stiti meciul 4 din Semifinala? S-a scris mult pe aceasta tema, acei 3 gandaci de bucatarie, acei 3 viermi intestinali care au furat cu nesimtire un sezon intreg al unei intregi echipe, al unui intreg oras? "Stimabila doamna" tocanã, pardon, Tocala, presedinta federatiei romane de baschet a cerut fanilor CSU Sibiu dovezi referitoare la acuzele aduse de acestia arbitriilor. Sunt sigur ca habar n-avea cu cine are de-a face, crezand ca daca cere asa ceva, scapa de gura celor 3000 de fani care erau in sala (si vreo alti cativa mii din fata televizoarelor) care au vazut pe viu cum parazitii aia 3 isi bateau joc de un meci intreg...si cum rahatii aia de ploiestieni, marii campioni la pupat in cul federatia puteau sa-si lase si materiile fecale pe teren ca nici dracu' n-avea treaba cu ei. Gata cu palavrageala ca numai ma enervez mai rau! Uitati-va si trageti singuri concluziile:



...and part 2:


Daca vreti sa vedeti montajele direct pe youtube, intrati aici (part 1) sau aici (part 2).

PS: Sper sa am norocul sa ii vad vreodata pe cei trei viermi prin oras odata...ar fi cel mai frumos cadou, primit in avans, pentru ziua mea, craciun si anul nou...

2 comentarii:

  1. daca o mai ti asa cu articolele despre basket in curand o sa te vad pe sport.ro in locu lu aia de prezinta stirile din sport de la 8 ;)) hai ca glumesc:D...foarte entertaining stirea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da-da...nici n-as vrea sa lucrez acolo, crede-ma...

    RăspundețiȘtergere