Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

sâmbătă, 21 iulie 2012

Americanii salveaza situatia (din nou)

By Vlad

In principiu sunt dezamagit de mentalitatea si IQ-ul mediu al romanilor nostrii dragi. Chiar daca la IQ poate suntem mai buni decat alte nationalitati, cand vine vorba de mentalitate, parerea mea este ca suntem varza (a nu se intelege ca ma consider desupra turmei, i'm as dumb as any of them). Probabil daca aveam mai mult contact cu alte nationalitati, as fi putut avea un punct de vedere mai obiectiv, dar asa nu pot sa compar decat din ce vad pe net sau mai aud de la altii.
Cu toate astea, americanii salveaza situatia noastrã precarã. Cand ii vad cat de idioti, dobitoci si inculti sunt, prind curaj si incep sa cred ca mai exista o raza de speranta pentru noi. Indiferent cat de batuti in cap suntem, mai avem destul de mult pana ii "ajungem din urma" pe americani...asadar ei au salvat situatia, pentru ca sunt cu mult sub nivelul nostru, in ceea ce priveste procentul de utilizare a creierului.
Deci, ce credeti ca se intampla cand un american teribilist pune mana pe cheile de la masina taticului / mamicii, ia camera video cu el si inca vreo 2 "prieteni" la fel de idioti si purced cu totii spre un drive-thru?

Coning / coneing. Am observat ca asta este noua senzatie a verii pentru teribilistii americani. Acesta este noul mod in care putzoii percep amuzamentul. Si ca sa o tinem in ton cu subiectul: "what the fu*k is coning?".
Accidental am dat peste videourile de pe youtubue intitulate generic "coning". Din cate am observat, idiotul x merge la un drive-thru, isi comanda o inghetata la cornet si in momentul preluarii comenzii, "trebuie" sa faca ceva "extrem" cu produsul, in asa fel incat sa "distruga" ambalajul si in acelasi timp sa socheze vanzatorul iar prietenii lui insotitori sa rada in hohote. Unii zdrobesc cornetul pe loc, altii iau cu mana inghetata de deasupra cornetului, altii...aa, stiti ce? Va pun niste clipuri mai jos sa vedeti despre ce este vorba :)).
Ce e si mai tare este ca nu doar adolescentii teribilisti practica asta, ci si parintii acestora, ca in clipul de mai jos (probabil asta e genul de parinte care executa toate cerintele fiicei sale pentru ca asa crede ca se educa progenitura).



Deci cam asta e noua metoda de amuzament a americanilor. Ma intreb cine a venit pana la urma cu ideea asta cretina. Alta mostra de stupididate, mai jos:



De departe, tipul asta mi se pare cel mai ratat dintre toti. Se poate observa mutra de "cool kid" care o are, obtinuta cu ajutorul ochelarilor de soare, precum si atitudinea flegmatica care, mie cel putin, imi declanseaza dorinta de a-l vedea pe tip rastignit si dezmembrat bucata cu bucata.

Alta mostra de stupiditate mai jos. Din cate am observat, asta si-a lovit si oglinda de la masina cand a parasit incinta. Idiot :).




Tipul din clipul urmator a marit putin miza. Ce pot sa zic ca am apreciat la el, este faptul ca si-a luat rolul in serios si nu a incercat sa faca misto de vanzatori, parerea mea. In plus, domnisoarei se pare ca i-a placut ideea. Just look:




Na bun, deci cam asa se distreaza yankeii vara aceasta. Pe langa centii aruncati pe inghetata si mizeria care o fac in masina, in urma lor ramane un vanzator cu probleme existentiale ("de ce ar vrea cineva sa faca asa ceva?") si in unele cazuri, resturi ale produsului comandat prin zona de iesire din drive-thru. Insa cel mai important, "prietenii" autorului se distreaza de minune si gratie camerei video, protagonistul are sansa unica de a deveni vedet pe iutub.
Nu stiu daca e ceva neinregula cu mine sau oamenii aia sunt handicapati mintal...pentru ca prostia asta de coning numai amuzanta nu mi se pare, indiferent din ce unghi privesc. Dar dupa cum spuneam, multumitã idioteniei lor, cand vad specimenele de la noi, parca devin putin mai optimist.

7 comentarii:

  1. Sunt sigur ca banii care ar trebui sa fie dati pe prezervative ajung sa fie dati pe inghetata.Asta ca sa fie vedete.Si uite asa vor da nastere altor cretini ca ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred ca astia stiu la ce se folosesc prezervativele oricum...poate le umpleau cu apa :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti mai lua 2 secunde pana te logai;) nu cred ca e mare lucru. O fi la moda ca si coning?!
    I had a good time with this funny story about americans.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acuma chiar is curios cine esti dumneata cititorule care ti lene sa te loghezi :))

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Crisstina: ma bucur ca ti-a placut :D

    RăspundețiȘtergere
  6. ImiEsteLeneSaMaLoghez24 iulie 2012 la 09:55

    http://www.youtube.com/watch?v=swGBlDn_yiI

    RăspundețiȘtergere