Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

duminică, 25 decembrie 2011

Pe cine sarbatorim azi?

By Vlad

Data de 25 decembrie a fost intotdeauna una speciala pentru cretinãtate crestinitate, banuiesc ca nu trebuie sa ma explic de ce. Putini stiu insa, ca in data de 25 decembrie (dupa modelul vechi al calendarului), 1642 savantul englez Isaac Newton venea pe lume.
Dar evident, ce rost ar avea sa sarbatorim nasterea unuia dintre cei mai influenti si geniali savanti din istorie cand putem crede minciunile si miturile vechi de mii de ani, servite populatiei acelor vremuri pentru a-i mentine sub control.





Ce frumos ar fi ca cei 3 miliarde (sau cati draq erati?) de cretini crestini sa recunoasteti ca ziua de nastere a personajului vostru fictiv este eclipsata de ziua de nastere a unei persoane reale, care intr-adevar a impins caruta omenirii inainte.
Ce frumos ar fi sa nu mai credeti orbeste in basmele acelea arhaice si sa va deschideti mintea odata pentru totdeauna...defapt n-ar fi frumos, ca dupa aceea nu as mai avea de cine sa rad.

No problemo, voi continuati sa credeti ce vreti...va invidiez pentru gandirea simpla (ca sa nu zic primitiva) care o aveti, va invidiez pentru "lumea" simpla in care traiti...dar in acelasi timp imi pare oarecum rau de voi, ca nu sunteti in stare sa vedeti "the big picture".
Spor la colindat si laudat personaje fictive!

PS: Parerea mea despre sarbatorile de iarna a ramas neschimbata de cativa ani incoace. Nu are rost sa o scriu din nou, o puteti vedea direct aici (daca nu cumva o stiati deja :D).

Foto: news.softpedia.com

PS 2 (later edit): Auziti ca fara cristos nu am fi avut crestinismul...fara Newton nu am fi avut gravitatie :)) (stiti voi faza cu marul, nu?). Ha-ha-ha i'm funny :P.


10 comentarii:

  1. Eu zic azi sa il sarbatorim pe Sfantul facator de minuni ALCOOL! Amin !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce poza! Scrii despre personaje fictive,povesti SF( sfinte sau stintifico-fantastice?) haha:))i'm funny! cum inchei si tu articolul de altfel.(replica)

    RăspundețiȘtergere
  3. Poza aia mi se pare chiar epica si nush cat de SF este...:D oricum mi se pare mai plauzibila decat un OM care a avut superputeri :)

    RăspundețiȘtergere
  4. PS: Cristina ti-am sters din gresala commentul de pe Masa...ai chef sa-l rescrii, pls?

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut accidentul cu comentariul.Chiar ieri inainte sa citesc articolul asta l-am rescris.Mi-a spus ca urmeaza sa fie aprobat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Serios? MMM okay, credeam ca le accepta automat :D Ok thanx, rezolv acuma problema ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe blogul troll-ului trebuie sa avem discutia cu bosonii:))

    RăspundețiȘtergere