Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

vineri, 23 decembrie 2011

Cum a fost la "Tag the Flag" (updates)

...Winter Edition

By Vlad

Tocmai ce m-am intors de la editia de iarna a concursului Tag the Flag. Trag speranta ca stiti despre ce este vorba, daca nu, puteti sa va documentati rapid aici.
Trebuie sa recunosc ca nu regret entuziasmul care l-am avut inainte de concurs, pentru ca fiecare minut petrecut  alergand prin Piata Mare si-a meritat efortul, fiecare proba care am facut-o si-a meritat suspansul alocat. Ca sa indeplinim formalitatile de rigoare, va informez ca echipa noastra, numita "Avântul Prãbusirii" (nu ne trebuia nume, dar noi le-am ales oricum), s-a clasat pe locul 3, but again, nu asta e important. Important este ca ne-am distrat, ne-am duelat in "aptitudini" cu alti bloggeri si ne-am catarat in varful la Turnul Sfatului, pentru a pune mana pe un steagul de "fast forward".

Apropo de Turnul Sfatului...a fost cel mai dramatic si mai palpitant moment: am decis impreuna cu coechipiera mea, inca din prima etapa sa tintim direct steagul de fast forward - care evident era plasat la ultimul "etaj" al turnului - bineinteles ca nu am fost singura echipa care s-a gandit la asta...asadar am ajuns patru oameni sa ne fugarim pe scarile stramte ale turnului si, mai cu noroc, mai cu tehnica, am castigat noi steagul...dar sincer, am ramas fara aer...suflam ca o locomotiva cu aburi si cei cativa turisti care erau in turn se uitau la noi ca la felu 14 :)).
Anyway, cel mai tare dintre concurenti a fost Adi, care nu a avut coechipier, dar si-a "racolat" victima direct de la Targul de Craciun, si mai mult decat atat, au si castigat concursul. Nu pot decat sa el zic felicitari si toata stima...echipa ad-hoc, level: 100 :).
O sa revin cu actualizari si eventual poze, ceva mai tarziu, sau in cursul zilei de maine. Bottom line: epic contest was epic!

UPDATES:

Locul I: Adi (46 min.)
Locul II: Teodora (46 min. si 3 sec.)
Locul III: Noi (47 min. + 1 penalizare)
Locul IV: Diana (49 min. + 1 penalizare)
Locul V:  Pancu (56 min.)
Locul VI: Rares (66  min.)

Pozele le puteti vedea fie pe blogul lui Adi fie pe cel a lui Tudor. Have fun!

Pe langa multumirile adresate organizatorului, ma simt dator sa-i multumesc si fotografului nostru, Sebastian Marcovici, care, in caz ca nu stiati, a castigat pentru al 2-lea an consecutiv, Medalia de Aur din partea Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania. Poate daca va arat celebra poza realizata de el, va veti aminti despre cine e vorba. Asadar multumim Sebastian pentru fotografiile memorabile, keep it going!

29 de comentarii:

  1. 3rd place! Not bad , not bad at all!! :))
    Si felicitari Adi !

    RăspundețiȘtergere
  2. Wai , wait ! De ce 1 min penalizare?
    :O =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca nu am stiut versurile de la "O brad frumos" :(( mama lui de brad!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nice dude, bravo!...acu sincer nu mai gasesc prea multe de zis, am scapat iar la vin rosu aseara si cand am ajuns acasa am bagat un meci de left 4 dead cu un vecin.Deci...stii tu , sarbatori fericite, craciunite multe(care sa traiasca destul de greu acum ca e criza, atat de greu incat sa nu-si permita articole vestimentare mai lungi de-o palma...uu..I like that).

    RăspundețiȘtergere
  5. Ms dude...keep on celebrating the birth of your archenemy :D

    PS: I like that too :)) (faza cu craciunite care nu-si permit articole vestimentare) :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Asa, asa Diavole , felicita-l numai pe Vlad ... :-w . :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Vin rosu mood...again.Normal ca-ti place, hell, who wouldn't?:))And yeah, sarbatoresc nasterea lui, doar pt ca moare in aprilie:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Wait...pe cine ar trebui sa mai felicit?Nu am idee cu cine a participat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai am crezut ca am fost captain obvious...:D si eu si coechipiera :))

    RăspundețiȘtergere
  10. PS: dude nu uitati ca sunt din Iasi, stiu tipe din Sibiu, dar nu stiu chiar toate tipele din Sibiu.Plus ca sunt si sub influenta vinului rosu:D
    So...cine a fost coechipiera?

    RăspundețiȘtergere
  11. Man I hate it when my logic seems to fly away with the wine:))

    RăspundețiȘtergere
  12. =)) =)) Da , cu toti intelegem situatia asta:)) Mai ales azi :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Incearca sa parcurgi o carte de java in starea asta, Vlad stie despre ce vorbesc:))

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca stau bine sa ma gandesc, treaz nici macar nu m-as apuca s-o parcurg :D ...deci again, I feel you bro! :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Bro I have to, vreau sa dau SCJA-ul si SCJP-ul( desi au fost redenumite, dar nu imi aduc aminte in ce:)) ).Deci...Andrushka a fost coechipiera?"4 bosoni Andrushka"?:))

    RăspundețiȘtergere
  16. Pai da chiar cand isus face 24 de ore de cand a fost nascut tu citesti java? Blasphemy :)) ...kidding

    Dap, ea a fost

    RăspundețiȘtergere
  17. Well..damn dude, faptul ca maica-sa l-a tradat pe taica-su si a dat vina pe o fantoma nu o sa-mi dea de mancare pe viitor:)).So, felicitari si coechipierei.Sorry, nu stiam cine a fost.

    RăspundețiȘtergere