Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

vineri, 7 octombrie 2011

Orange romania - niste mincinosi

Abonamentul meu la operatorul de telefonie mobila Orange sta se expire candva, zilele acestea. Cum mi se pare mult mai avantajos sa am un numar "pe cartela" acum ceva timp am decis sa nu mai prelungesc abonamentul. Evident, domnii de la orange stiu asta, si in urma cu vreo 4-5 zile primesc un telefon din partea orange romania...bineinteles, o tanti foarte amabila:

- Buna ziua stau de vorba cu domnul "cutarescu"? (adica cu mine).
- Da.
- Am vesti bune pentru dumneavoastra astazi!

Imi venea sa zic "i-auzi, serios? am castigat la lotto? ati descoperit vreun asteroid care va lovi pamantul in urmatoarele luni si care va duce la disparitia speciei umane?".

Tanti continua: "puteti sa vorbiti?"

Cum eram la coada la un magazin i-am spus ca deocamdata nu dar in 5-10 minute pot sa sun eu inapoi sau sa revina ea (oricum stiam ca vine cu linguseli si superoferte, supereduceri din partea orange, pe care oricum le refuzam, dar eram curios sa vad cu ce ma vrajeste).
Tanti raspunde: "bine atunci o sa va sun dupa ora doua" (asta insemnand cam dupa vreo jumatate de ora de la ora apelului).

Ei bine, de atunci tot "astept" telefonul de la tanti amabila de la orange care urma sa-mi transmita urari de sanatate, fericire, noroc in viata, in dragoste si in afaceri plus ofertele irefuzabile si extrem de profitabile pentru un client fidea ca mine. Dar se pare ca tanti si / sau orange romania s-a suparat pe mine si nu i-a convenit faptul ca nu am putut vorbi atunci. Din momentul apelului si pana acum a trecut "ora doua" de vreo patru ori si tanti tot nu a sunat :(. Adevarul e ca nici nu a mentionat data in care mã va suna  asa ca nu pot sa o invinovtesc cu nimic. Tanti sa stiti ca eu si acum astept "cu sufletul la gura" ofertele de la orange romania, defapt nici nu pot sa dorm noaptea stiind ca nu m-ati sunat...nu de alta dar vreau sa am ce sa refuz.

Ideea care am vrut defapt sa o expun este urmatoarea: cat de neinteresat si miserupist poti sa fi de clientii tai incat sa bagi vrajeli la telefon si sa-i "cauti", sa ii ofertezi, doar cand se apropie sansa lor de a-ti inchide fleanca, abonamentul si implicit, o oarecare sursa de venit. Nu zic ca se imbogatea orangeu din abonamentul meu, dar in plm daca ma cautati sa-mi faceti oferte macar tineti-va de cuvant cand spuneti ca reveniti...si nu mai sariti cu "saru-mana" doar cand vine vorba de inchis / expirat abonamente, ca "bate la ochi" prea tare. Oricum este clar pentru oricine ca ati venit cu pupincurismele doar pentru ca abonamentul se apropie de final.
Macar spuneti ca ori stau "de vorba" cu voi atunci cand ma sunati ori salut oferte, linguseli, pussy-pusi si restul. Sau ce, era oferta valabila doar in data respectiva la ora respectiva? Fuck off!

M-as muta acum pe vodafone numa de-al dracu sa pierdeti un client "pre-pay" in favoarea rivalilor, dar ar dura prea mult pana distribui numarul la toata lumea. Profitorilor! :)

PS: Camperu de Seba zice ca ma pot muta pe vodafone si sa pastrez numarul...tentant, dar totusi prefer o cartela (fie ea orange, vodafone sau cosmote).

4 comentarii:

  1. Nu stiu de ce dar presimteam ca daca intru pe blog voi da de un articol nou.Si pe mine ma sunase unii de la Peujot(cu toate ca nu m-am inscris si nu am treaba cu ei),le-am spus sa nu mai sune ca nu ma intereseaza ofertele lor.
    Eu zic sa ramai tot pe orange.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai asa cred ca o sa fac, dar o sa raman pe cartela :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am renuntat asa la Cosmote...dupa ce ii aveam de 4 ani de zile, cand le-am zis ca vreau sa renunt, au zis, bine, face-ti o cerere si depuneti-o in magazin...asa ca nu m-au tentat cu nimic si am ramas la Orange, care inca imi fac oferte si se tin de cuvant...desi se mai incurca la unele chestii si ei;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie nu-mi mai plac orangestii demult, dar m-am obisnuit cu ei si nah...oricum raman pe orange dar pe cartela, unde, recunosc chiar au oferte bune

    RăspundețiȘtergere