Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

marți, 6 septembrie 2011

Ne pupam la avatar, deci existam (natie de bolovani 6)

Nu am facut demult scandal si tãrãboi prin padure asa ca hai sa incepem luna septembrie cu o mini revolta tipica mie.
Problema care ma irita de cateva zile incoace, poate chiar si saptamani este data de avatarele unora de pe mess. Ma rog, defapt nu  ma irita incontinuu, dar sunt zile in care intru pe mess si vad ca jumate din avatarele contactelor sunt poze cu sarutari bot in bot, lingeri, pipaieli, etc etc...i mean GET A FUCKING ROOM (la propriu!).
Da stiu, n-am niciun drept sa ma iau de avatarele persoanelor, sunt de acord ca nu-i treaba mea sa ma bag in viata persoanelor si evident fiecare face ce vrea cu pozele lui...dar serios, credeti ca sunteti super-interesanti ca va puneti poza cu prietenul / prietena cand v-o trageti sau cand sunteti in faza de preludiu? Chiar NU NE INTERESEAZA, pe majoritatea dintre noi cel putin...evident ca fufitzele si fufii interesati de bârfe probabil ating  climax-ul cand vad astfel de avatare, dar pe mine unul ma scoate din sarite...wow, aveti poza cu perechea cand va pupati, cine mai e ca voi?!

Disclaimer: Sincer nu am treaba cu cei care isi pun poze de cuplu mai mult sau mai putin simpatice, tip portret sau asemantoare, nah e ok...dar de la o poza de cuplu pana la limbãreli e drum lung, cel putin din punct de vedere al bunului simt si al inteligentei. 

Sugerez celor care se incadreaza in categoria de persoane mentionata mai sus sa-si faca un cont pe youporn, sunt sigur ca aveti cu ce sa va filmati...si sa treceti la treaba; daca tot vreti sa faceti ceva, faceti-o ca la carte si mergeti pana la capat, ce draq, doar de aia exista internet!

Si nu, nu-s vreun calugarit pocait sau pudic care considera inadecvat pentru o fata sa poarte decolteu sau si mai inadecvat sa te vada vreo gagica in costumul lui adam...dar totusi, cuplurile astea "bombastice" care numai ca nu urla "ce tari suntem noi", "vai ce ne iubim si ce bine ne intelegem" ma scot din sarite...no offence to anyone! 


9 comentarii:

  1. Stii ce mi se pare mai interesant? Faptul ca in general doar un personaj din cele 2 care formeaza cuplul are ideea asta, apoi celalalt se simte obligat sa....well.. arate ca e whipped, urmand exemplul primului.Eu ma gandeam sa-mi fotografiez scula in timp ce-mi exercit dreptul de mascul, dobandit prin aderarea la ideea de cuplu:D.Daca asta nu exprima faptul ca suntem apropiati, nu stiu ce altceva o face.Fara "me love you long time, 10 dollars", straight to the point.Propun chiar si dezvoltarea unei aplicatii care sa redimensioneze automat pozele de genul asta ( si pt o anumita suma , sa se poata redimensiona si altceva :)) ).

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) nu stiu de ce sa zic de aplicatia aia...dar tind sa cred ca ai dreptate, de obicei doar o persoana din cuplu are idei de genul si, fie obliga pe cealalta sa se conformeze, fie cealalta se conformeaza de buna voie...altfel cuplul are sanse mari sa nu mai fie cuplu...ce-i trist e ca tocmai acum am vazut avatarul unui tip super-de-treaba care se incadreaza in aceasta sfera...si ptr. ca-l cunosc tind sa cred ca domnshoara a venit cu ideea...de obicei femelele vin cu ideea asta ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai degraba ma enerveaza statusurile gen "i love you pui mik" sau versuri de dragoste neinspirate.Am impresia ca ei fac asta pentru ca asa e la moda,nu pentru ca asa simt...mi se pare o prefacatorie sa iti areti iubirea fata de celalalt in modul asta,sau e o cale de a arata ca,in sfarsit,respectivul are cu ce.

    RăspundețiȘtergere
  4. J'accuse! Vezi Vlad?Ea nu e impotriva pozelor de genul ala.Banuiai bine!Femeile sunt de vina.

    RăspundețiȘtergere
  5. Femeile sunt intotdeauna de vina! Glumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Diavolule,nu pot spune ca is de acord cu pozele alea,ma scarbesc si pe mine de multe ori insa exista alte puncte de vedere care ma fac sa intleg altfel intentia de a avea asa un avatar.

    RăspundețiȘtergere
  7. Hey Vlad,cu comentariul ala al tau ma faci sa ma simt vinovata aproape de orice,poate si de ceva ce nu e din vina mea.Ma rog,ma stii tu.:P

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu serios chiar am glumit, si am vrut sa zic si ca persoanele de fata SE EXclud, dar am zis ca e suficient daca zic "glumesc"...las' ca le avem si noi p'ale noastre si unii chiar merita sa stea sub papuc ptr ca n-au cojones :))
    Bottom line...chiar glumeam :)

    RăspundețiȘtergere