Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

miercuri, 29 aprilie 2009

Scapi de dracu', dai de mã-sa

Acesta pare sa fie principiul dupa care functioneaza Play-Off-ul sezonului 2009, cel putin pentru formatia sibiana.
Dupa cum stiti (sau trebuia sa stiti) CSU Sibiu a trecut de Cluj in sferturile de finala. Un adversar redutabil care s-a luptat pana in ultima secunda, dar asta a fost doar incalzirea, caci in semifinalele campionatului, CSU Sibiu va avea o serie de (maxim) 5 meciuri cu CSU Ploiesti. Asadar, am scapat de un adversar de temut, ca sa dam de unul si mai rau...momentan nu-mi fac sperante ca Sibiul va trece de ploiesteni, dar pana una alta nimic nu este jucat, iar campionii din ultimele 5 sezoane (adica CSU Ploiesti) au avut destul de furca cu elevii lui Peter Schomers in cele doua meciuri din sezonul regular. O prefata a confruntarilor o puteti citi aici
Primul meci se va disputa astazi, in Sala Sporturilor Olimpia din Ploiesti, de la ora 19:00 Meciul va fi transmis live pe Telesport, si Telesport.ro. Be prepared!

Foto: Ovidiu Matiu - Matiu.ro

2 comentarii:

  1. De parca anu trecut, daca era sa castigam campionatu, n-ar fi trebuit sa trecem de Dinamo, Cluj si pe urma Asesoft. Nu stiu daca anu asta aduce in parcurs mai greu pentru CSU decat cel de anu trecut.

    RăspundețiȘtergere