Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

sâmbătă, 18 aprilie 2009

Paşteţi fericiţi


Fara nicio suparare va spun de acum ca urmatorul post s-ar putea sa supere multa lume, in special crestinii devotati. Asa ca, in calitate de ateu convins, v-as ruga, daca cumva va considerati religiosi si credinciosi, sa dati pe ics-u ala din coltul dreapta-sus si sa nu cititi mai departe, this sh*t ain't have nothing to do with you!

Okay, in ideea ca religiosii au parasit terenul (desi nu prea cred) am de gand sa va pun cateva intrebari. Cine naiba mai are timp sa creada ca nenea ala care s-a nascut acum vreo 2009 ani, care a hoinarit 30 de ani prin Israel, a reusit imposibilul, a sfidat legile naturii, batute in cuie de milioane de ani inaintea lui, si s-a ridicat din morti? /:). Chiar nu pricep cum poate atata lume sa creada inca in basme...okay, copii pana in 13-14 ani sa spunem ca n-au suficiente cunostiinte despre viata (d.p.d.v. biologic) si cred in asta, dar totusi, adultii care cred cu ardoare ca un om odata decedat, poate reinvia prin "puterea divina" sau alte abureli de astea...seriously...open your mind! 
Anyways, in general nu-mi plac sarbatorile, dar Pastele sau PaAdăugaţi o imaginestile sau cum vreti voi sa le spuneti, pun capac la toate pentru simplul motiv ca sfideaza legea naturii, legea care guverneaza intregul ciclu al vietii. Adica orice fiinta vie se naste, traieste si moare, doar unul a fost mai cu moţ si a inviat, ca deh, era fiul creatorului...BULLSH*TT!!!! 
Oricum, cine vine deseara la o baute anuntati-va pe mess sau lasati comment, trebuie sa ne bucuram pentru cei cateva milioane de cret...aaa, adica crestini care cred in doamne-doamne.

PS: Credinciosii, degeaba o sa imi sariti in cap cu comentarii si acuze, chiar nu am de gand sa va bag in seama...mai bine va rugati pentru mine la biserica...mai bine nu :)) 

Foto: orichardcraigo.wordpress.com

 


2 comentarii:

  1. Imi place articolul tau ca toate de pana acum...u got a point dar totusi ceva ma tine si nu pot sa am aceiasi parere.keep up the good work

    RăspundețiȘtergere