Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

joi, 16 aprilie 2009

Less than 24


Deci saptamana asta a trecut extrem extrem de repede...poate din cauza ca mi-am luat 2 zile libere de la scoala, am mai schimbat orarul (monotonia) :D. Oricum, ideea e ca am vazut pe youtube un video misto de tot referitor la Play-Off-ul din NBA :>. Soooo, asa m-a luat un chef de meciuri si de basket, incat m-am apucat sa postez 8-}. Ca sa nu ma mai intind la palavragit, mai sunt mai putin de 24 de ore pana la meciul I din Play-Off-ul masculin al Campionatului National de baschet, dintre CSU Sibiu si U. Mobitelco Cluj-Napoca. Maine, la ora 19:00 la Sala Transilvania, sper sa va faceti timp sa veniti, biletul costa 7 lei, daca nu cumva vreti sa stati in zona vip, unde biletul va costa 10 lei (cam scump in ambele cazuri daca ma intrebati pe mine). Oricum, de data asta chiar vreau sa vad un meci spectaculos, din care Sibiul sa iese victorios :D. 
Din cate am inteles meciul va avea si o coregrafie speciala pregatita de suporteri, deci aveti toate motivele sa dati pe la sala. Astept sa-mi dati un comment cei care veniti, sau si mai bine, sa ma anuntati pe mess, daca vreti sa ne intalnim inainte de meci! 

Seara faina la toti :)
Foto: Ovidiu Matiu 
Web: Matiu.ro


2 comentarii:

  1. aaa si sa stii ca e pe telesport.ro, foarte important si ai uitat sa mentionezi [-(

    RăspundețiȘtergere
  2. Bah si inca ceva nu poti schimba sa nu mai apara in limba tarii din care esti? Ca de ex mie mi-o zis dupa ce am postat "Din kommentar vil kunne ses efter godkendelse."

    RăspundețiȘtergere