Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

miercuri, 15 aprilie 2009

Mi dor


Bãi lume, am promis ca n-o sa fac jurnal din bloaga asta de adunaturi, dar cred ca de data asta nu ma tin de cuvant. Adica na, a trebuit ca "cineva" :D drag mie sa-mi aduca aminte ca maine se implinesc 3 ani de cand ne cunoastem, pentru ca sa mi se declanseze o reactie in lant. Adica mi-am amintit in ordine invers-cronologica de liceu, gimnaziu, primele 4 clase, si asa mai departe, si am ajuns la concluzia ca MI DOR de vremurile de demult :). Teoretic, toti ar trebui sa avem momente de genu', dar de data asta chiar m-a luat prin surprindere. Nu spuneti ca nu vi sa- facut vreodata dor de trecut (in general), asta ar insemna sa fiti niste robocopi programati si artificiali.
 Serios acum...parca ne distram mai bine mai demult, mai usor, erau atatea chestii noi de descoperit, atatea necunoscute si atat de distractiv sa le descoperi. Na spuneti voi acuma cata distractie mai aveti cand descoperiti cele 4-5 necunoscute dintr-un sistem de ecuatii diferentiale:-b? (defect profesional:))). Asadar, recunosc, mi dor de copilarie, de clasele mici si chiar de anii de liceu...in special a 10-a si a 12-a (in special a 12-a). Parca s-a rupt ceva dupa Bac, lumea s-a schimbat brusc (majoritatea). Chiar asa de puternica este influenta unui examen luat si o admitere la facultate, incat sa schimbe personalitatea oamenilor cu (cel putin) 90 de grade? (din nou, defect profesional).
Voua de ce vi dor momentan? (stiu ca suna a clişeu, dar sper sa va provoc la vorba - puteti povesti orice intamplare / perioda de care va amintiti cu placere). 

PS: Nu faceti pe sobrii acuma, cu comment-uri de genu: mie nu mi dor de nimic, ma simt bine asa "adult" cum sunt ...va dau reply de acum...bullsh*t!!! robocopilor =; 8-x

PPS: Multumiri persoanei care mi-a amintit :-* 
O lasam anonima ca sa fie si ceva misterios pe aici, si asa e fundal negru :))

7 comentarii:

  1. and the crowd says: awwwwwwww :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Alinutzule stf :)) ...la figurat ofcourse =))

    RăspundețiȘtergere
  3. hey...nu e chiar asa de rau sa vrei sa retraiesti anumite momente! ceea prin ce ai trecut de numeste anamneza ( :> defect profesional). anyway, cum ai zis si tu... ceva s-o rupt dupa examen. everyone's finding their way in life :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Da-da, everyone (sau aproape toti) isi dau impresii ca-s la facultate, de parca ar fi singurii...aia-i treaba :))

    RăspundețiȘtergere
  5. draaaaaaaceeeeeeeeee ai blooooooog???? haha super tare... daca tot am citit postu... de ce mi dor?? de terasa galbena, de tigarea "de pe geam", de o chestie care se uita la noi... de vara... de pauzele de la scoala..:P noah... daca tot e la cap ala..aaaaaaaaaaaaaaaa si era sa uit ce era mai important...de sapun...=))


    si sa ma bag si io ca un nimeni in seama... la faza cu faculta... nu te face nici mai prost nici mai destept din punct de vedere moral si etic, si asta nu ar treui sa schimbe nimic relatia dintre doi sau mai multi oameni... sau ce dupa ce intrii la fac brusc si dintr-o data ti se schimba clasa sociala, rangu? mai sincer nici eu nu am inteles faza asta cu finding their ways...in fine... e tarziu ... aberez

    RăspundețiȘtergere
  6. si mai mi dor si de craciunurile in care mirosea in tot orasu a cookie`s, de revelioanele in care mama incerca sa ma tina treaza pana la ora 12 sa vad artificiile... mi dor de vremea cand nu imi era frica sa merg noaptea pe strada ca ma musca cainii... mi dor de banca mea din generala care era plina de floricele... de prieteni... de ciocolata de casa, de multe ... dar cel mai mult imi e dor de vremea in care eram copil

    RăspundețiȘtergere
  7. Draceee, merci ca mi-ai adus aminte de terasa galbena :D Foarte tare :)) I miss that too...

    Oricum ai dreptate la faza cu faculta...same shit ori cu ea, ori fara ea...doar ca fumurile si impresiile se urca la cap ca deh "suntem studenti"...pacat, dar asta e drace! :)

    RăspundețiȘtergere