Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

luni, 13 august 2012

Cum a fost la Artmania 2012

By Cristina     

         Trei zile de rock la Sibiu, festivalul Artmania, am profitat din plin de aceste zile pentru ca nu avem evenimente pe latura metal oricand. Sibiu este orasul cel mai potrivit pentru Artmania, am vazut oameni care au venit din toate partile tarii pentru festival. Ceea ce e frumos este faptul ca Sibiul beneficiaza de festivaluri diferite, din domenii diverse.
    Vineri, prima zi a concertului m-a tinut in curiozitate, ma intrebam cum va fi, pana am ajuns la fata locului. Abia asteptam asa o atmosfera in centrul orasului, ceva diferit fata de zilele obisnuite. Prima formatie a fost Trail of Tears, un show bun, ajunsesem sa ma intreb de ce au cantat doar o jumatate de ora cand probabil meritau mai mult. Apoi a urmat cireasa de pe tort, Deathstars. Ca sa spun sincer pentru ei am fost acolo in ziua de vineri. Asa cum mi s-a spus, Deathstars tin spectacole bune pe scena iar rezultatul de la Sibiu a fost pe masura. Aparitia lor pe scena, cu imaginea industrial a atras atentia publicului, vocalistul mi-a captat atentia asupra lui, foarte carismatic, transmitea ceva ascuns starii oamenilor si incercam sa fac fata la doua lucruri deodata : sa ma simt bine pe muzica lor si sa fiu si atenta la activitatea lor pe scena. Replica, ceva de genul, "Do you want to destroy the Sweedish female?" a ridicat strigatele publicului ajungand pana si formatia Evergreed(in ziua de duminica, Piata Mica) sa faca aluzie la aceasta replica spunand-o cu un ranjet smecher. Replicile "Don't" si ''Scream" ale celor de la Deathstars le-a remarcat fiecare persoana care s-a aflat acolo.
    Epica, cu o aparitie pe cand se lasa intunericul m-a facut sa privesc mai atenta si sa vad detalile, de la pletele chitaristilor, la Simone si pana la afisul formatiei amplasat in spatele lor ca si imagine de fundal.
 Foarte multa lume a venit pentru Die Toten Hosen si cred ca au fost fericiti, mi se parea ca au tinut mult.
    Ziua de sambata a adus concerte in Piata Mica, o formatie mi-a placut acolo precum si masina off road Jagermeister. In Piata Mare, la ordinea zilei, concertele rock si bere.Edguy au incalzit publicul si au adus ceva dispozitie buna pt. cei la care oboseala isi spunea cuvantul.
      Ce altceva sa mai spun decat My Dying Bride! Exceptional spectacolul, totul parea facut ca la carte, au invaluit Sibiul in sound-uri profunde. Trebuie sa mentionez si de cererea publicului de a-i aduce pe My Dying Bride inapoi pe scena, auzinduse strigate hotarate de "bis" si "My Dying Bride". Intoarcerea membrilor pe scena, precum si cea a lui Aaron au adus o sumedenie de aplauze.

2 comentarii:

  1. Mi-a placut si imi pare rau ca s-a terminat...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, si mie :)) Ii chiar deprimant cand vezi Piata Mare revenita la "normal". Oricum, reusita aceasta editie, s-a vazut si dpdv al numarului de fani...sunt curios ce va fi la anul :D

    I will be back with my own oppinions \m/

    RăspundețiȘtergere