Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

vineri, 18 mai 2012

Clipul saptamanii: sezonul 2, ep 9 (editie speciala)

By Andrushka

Clipul saptamanii s-a intarziat, scriitorul s-a schimbat. Eh, da, de aia s-a si intarziat, sunt o mica puturoasa :D.

Daca va intrebati ce caut eu aici, sincer sa va spun, nici eu nu stiu, dar povestea sta in felul urmator: dupa cateva conversatii si idei, s-a votat sa facem un schimb de experiente de blogarit, ceea ce insemna binenteles sa ma apuc de butonat si vizionat clipuri . Mi s-a dat lista cu clipurile si mi s-a cerut sa selectez. Acuma, am ajuns sa il inteleg, nu e chiar usor sa alegi saptamanal 2-3 clipuri, sunt multe, si multe din ele sunt si foarte bune.
Asadar, pam-pam papam (pregatiti-va de un fracaso total) si sa inceapa clipul saptamanii.

Cautand prin lista acea lunga, lunga de clipuri, am gasit unul care mie personal, cand l-am vazut prima data, acum multe luni de zile, mi s-a parut extrem de amuzant, fanilor 9gag poate o sa le placa, iar eu , fiind un mini-troll care ma respect nu am putut sa ma abtin , deci : " Me gusta song " trimis de Seba .





Pentru ca Nea` adminu nu prea "isi baga" lucrurile lui pe aici, m-am gandit sa "i le pun eu", deci o melodie care mi-o sarit in ochii , de pe vremea lu` Atomic TV:  Firma - Nimeni - de la el, adica Vlad.




Melodie care mie, mi-a adus aminte si de Baby is Crying  (stiti voi, primul clip romanesc ce a ajuns pe VH1 si probabil si singurul )...degeaba, tipii astia au facut istorie.


Iar pentru ca azi, am dreptul sa imi fac putin de cap, urmatorul clip e de la mine. Este vorba de stand up comedy (again). Dar voi trece direct la partea 2, o sa va dati voi seama de ce. :)
Deci, Stand up comedy ESUA part2 - Dragos Pop . 




Sper ca nu v-am plictisit prea mult, ca nu ma va injura Vlad prea tare, si va doresc un weekend absolut minunat.

Andrushka - blog-of-the-troll.blogspot.com

7 comentarii:

  1. Deci multumim frumos pentru acest episod condimentat cu de toate pentru toti, ms ca ai "bagat" si chestiile mele pe aici si multumiri Luizei, pentru ca de la ea am "furat" piesa aceea :D.

    O singura observatie am totusi de facut...stand up comedy cu vladutz si ionutz? That is too much =))))...mini-troll she said :))

    RăspundețiȘtergere
  2. PS: Acum inteleg incheierea, ma si gandeam de ce as vrea sa te injur? :))

    RăspundețiȘtergere
  3. >:) :D:D:D:D si ? m-ai injurat ? mult? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Not really...chiar funny clipul, nu am ce comenta :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Ahh , numa dupa ce am lasat commul am vazut ps.2-ul cu toporul :)))
    deci brb , ma mut din Sibiu cateva zile :D :))

    RăspundețiȘtergere