Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

duminică, 6 noiembrie 2011

Inapoi in timp

Astazi m-am simtit din nou ca in "tinerete"...mai exact ca pe vremurile cand eram liceean (mai mult sau mai putin teribilist). Va intrebati de ce? 
Well, regret sa va dezamagesc inca din introducere dar oricat de "profund" vi s-a parut titlul, oricat de "profund" va asteptati sa fie subiectul, din pacate (sau din fericire) nu va fi chiar asa.

Acest flashback subit mi-a fost declansat deeee.........puncte de suspenise pentru atmosferaaa........pregatiti-va pentru dezamagire...........vizionarea unui meci de baschet la televizor. Aaaaaaandd the crowd goes wild!
Serios vorbesc, azi a fost la televizor meciul dintre CSU Atlassib Sibiu si Gaz - Metan Medias. Sibienii au luat-o "in freza", cum era de asteptat, cu scorul de 86 - 95. Spun "cum era de asteptat" pentru ca  Mediasul este singura echipa neinvinsa in actuala editie de campionat si au un lot foarte puternic. Meciul a fost destul de echilibrat si spectaculos, iar sibienii, desi au fost invinsi, nu au jucat deloc rau.
In fine, detalii...n-am mai scris de cateva luni despre baschet (mai exact despre CSU Sibiu) si nu am de gand sa va plictisesc acum cu rezumatul meciului.

Ideea era ca mi-am amintit de vremurile cand nu lipseam de la meciurile disputate in Sala Transilvania, mi-am amintit cand faceam pe reporterul si abia asteptam sa ajung acasa sa transpun in articol ce am vazut. Era destul de reconfortant sa faci ceva ce-ti place si in acelasi timp constructiv.
Implicit mi-am amintit de atmosfera care era la meciuri, de prietenii cu care mergeam la sala (nu eram multi, dar eram buni :-> ), de tensiunea care o simteam cand meciul era strans, de comentariile care le faceam despre meci si despre arbitraj, etc etc etc...ce vremuri dom'le, ce vremuri!

Din pacate, in prezent lucrurile stau cu totul diferit, in primul rand nu mai fac pe reporterul de ceva vreme, deoarece site-ul pentru care scriam si care am ajuns sa-l indragesc s-a desfiintat. In al doilea rand, prietenii alaturi de care mergeam la meciuri fie s-au mutat de pe melagurile natale (traitors! :D) fie au uitat de colegi, fie pur si simplu nu mai dau nici un semn de viata. Pe cei care fac parte din ultimele doua categorii, sincer nu-i inteleg, shame on you guys! :)
Finally, in al 3-lea rand nici echipa nu mai e ce era pe vremuri. As putea umple 5 pagini explicand care e treaba cu echipa de baschet CSU Sibiu, dar din fericire pentru toata lumea, pot sa rezum totul cu o singura expresie: lipsa de profesionalism.
Asa ca o paranteza, de bine de rau sezonul acesta echipa seamana cat de cat cu ceea ce era Sibiul inainte (tocmai de aceea mi-am amintit de "tinerete"), insa mai e (foarte) mult pana cand echipa isi va redobandi statutul.

Chiar daca se va ajunge in situatia in care CSU Sibiu se va apropia de performantele de odinoara, feeling-ul nu va mai fi ca inainte. Avem deja altele pe cap si vom avea si atunci, astfel ca nu cred ca o sa mai avem timp si nervi sa ne mai agitam pentru echipa orasului...evident ca ne vom bucura de victorii si infrangerile ne vor "pica greu", dar sunt sigur ca nu o sa ne mai "consumam" ca pe vremuri.

Asta asa, ca o alta dovada a faptului ca odata cu trecerea timpului multe lucruri care ti se pareau inainte captivante si interesante isi pierd din farmec, devin anoste si neinteresante pe masura ce "imbatranesti". Din fericire, inca mai avem cu ce sa le inlocuim...vedem mai incolo daca mai gasim "rezerve".


3 comentarii:

  1. wai pisi ce text dramatico-lacrimogen ai tras :D :))). Oricum I feel you.. ce vremuri :x 8->. Cand nu pierdeam nici un meci si in plus pierdeam o gramada de vreme pe forumu fanilor sa citim comentariile tuturor specimenelor :)).
    PS: Am impersia ca pe "aia" de pe alte meleaguri ii intelegi pt ca iti citesc bloaga >:). Glumeam :-" :^o :)).
    PS2: bag pula in blogger ca o dat eroare cand sa postez si o trebuit sa mai scriu o data

    RăspundețiȘtergere
  2. Da Marshal,si eu am patit asa de vreo 4 ori:)) si din cauza asta nu i-am mai postat vreun comentariu lui Vlad pentru articolele alea mai noi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai bah ca nu-i chiar dramatico lacrimogen...e putin nostalgic atata tot :D
    Eram noi prea creduli atunci si ziceam ca "echipa" lupta pentru fani si pentru oras...bullcrap, lupta pentru bani :)) fara bani nu-ti joaca nimeni...da era fain cand mergeam la meciuri oricum...mai diversificam weekendurile :D

    RăspundețiȘtergere