Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

joi, 10 februarie 2011

Cea mai tare idee de pana acum

Haideti sa lasam aburelile gen "ce parere aveti despre...bla bla bla...votati" sau "ma enerveaza cocalarii pentru ca is unsurosi, put si se comporta ca niste hipopotami in calduri" si sa ne apucam de ceva mai serios. Ma tot gandeam de multa vreme cum sa fac ceva mai serios cu bloaga asta, sau cu bloggeritu' in general. Ca amu mergem pe 2 anisori si ca sa fiu onest, pe langa articolele in care imi expirm nemultumirea si frustarea, greu si-au gasit loc alte subiecte; pe vremuri mai scriam despre baschet, cand CSU Sibiu juca baschet, nu bambilici, am mai postat ceva despre filme, ceva bancuri, un festival doua si cam atat...devine cam monoton sa fie acelasi autor cu aceleasi subiecte obosite...deci gata cu vorba lunga, treburile stau in felul urmator:
- dupa o noapte de nesomn si o dimineata in care m-am simtit conan barbarul rambo, m-a lovit intelepciunea in cap cu un mic impuls din partea domnului Alex (the) G (spot master);
- defapt nu m-a lovit intelepciunea m-a lovit idiotenia, pentru ca mi-a venit o idee suficient de buna incat sa fiu entuziasmat de ea;
- in ce consta idotenia? pai am decis sa punem bazele unui blog mai universal daca ii putem spune asa, un blog mai public si mai deschis spre noi orizonturi, cu mai multi autori si o mai mare varietate de articole si subiecte; n-as vrea sa ma umflu in pene dar nu cred ca s-a mai incercat ceva de genul in sãtucul nostru, sau cel putin nu la asa scara (ma gandesc la minim 5-6 poate chiar 7 autori - minim).

Astfel, scurt si la obiect spus: Cine vrea sa se apuce de bloggereala sau cine se numara deja printre bloggeri si vrea sa intre in echipa, dati-mi un mail pe autumn_howls@yahoo.com sau eventual contactati-ma pe mess.   Sincer astept oferte din partea cunoscutiilor si prietenilor (apropiati), colegi de la faculta sau din liceu, cam oricine vrea sa scrie despre ceva sau care vrea sa se faca auzit/a. Prefer totusi sa nu fie persoane 100% necunoscute ca nah, sper ca ideea sa prinda radacini nu sa fie sabotata de vreun gigi-contra aka troll.


Reguli pentru viitorul blog nu prea exista, nici limita de spatiu nici de tematici abordate: veti putea scrie despre ce va puiaza mintea, despre ce vrea p$#a voastra (vorba aia), singurul lucru care as vrea este ca blog-ul sa nu duca lipsa de materiale si sa nu aiba perioade moarte (1, 2 saptamani fara nimic postat). Nu ar trebui sa fim stresati din acest motiv insa daca ne apucam de o treaba si vrem sa facem ceva (relativ) inedit, macar sa ne gasim ceva timp pentru asta, sa zicem asa informativ, o data pe saptamana fiecare - nu ar trebui sa sune ca regula, ci mai degraba ca o dorinta. Si tot ca dorinta: daca vreti cu adevarat sa participati si sa faceti parte din echipa fiti siguri / sigure ca nu va razganditi peste 2 minute / 2 ore / 2 zile.  Nu prea imi plac fazele de fâtza-fâtza (decat in anumite momente, pozitii si ipostaze), uite autorul, nu-i autorul...deci as vrea sa lucram cu persoane care stiu ce vor si care pot sa se tina de o "promisiune" pentru ca in definitiv si la urma urmei, asta e tot ce trebuie sa facem.

Deci, nu mai dati dovada ca vi se rupe de tot si de toate, nu mai dati dovada ca nu va intereseaza nimic...lasati-va imaginatia sa zboare pentru ca sunteti tineri, astept inscrieri pe mess sau la adresa de mail mentionata mai sus...si ati face bine sa nu ma dezamagiti, mai ales persoanele apropiate, altfel o sa-mi tin respiratia pana veti decide sa intrati in echipa fantastica. Go-go-go!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu