Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

joi, 16 septembrie 2010

Ador ţara asta...pe bune

Din fericire mi-am gasit timp sa mai scriu ceva dupa vreo 2 saptamani cam turbate in care rar am avut timp sa respir si eu ca tot omul...si asta datorita sesiunii de restante, perioada in care m-am "asigurat" din timpul anului ca o sa am "ocupatie"...ce sa zic per total a iesit bine, se putea si mai bine dar nu e rau nici asa, avand in vedere "efortul" depus de mine mai ales in timpul anului scolar ptr. a studia toate bullshiturile predate.

Dupa sesiunea de restante, saptamana viitoare urmeaza sesiunea de re-examinari. Spre deosebire de alti ani in care re-reurile erau pe moka si puteai sa dai cate vrei, anul acesta a fost nevoie de o cerere plus maxim 2 examene la alegere de sustinut in re-re, plus 25 lei examenul; ca deh' s-au scumpit toate si mai marii facultatii probabil ca vor avea nevoie de anvelope noi la jeep-uri pentru la iarna sau poate ca si-au golit conturile in acesta vara torida prin cine stie ce locatie exotica. Ma rog, not my problem, m-am conformat regulilor comunisto-dictatoriale si impreuna cu alti 2 colegi ne-am prezentat azi, maram ultima zi in care se accepta cereri, la secretariatul minunatei facultati, cu cererea scrisa caligrafic si suma necesara de bani. Bineinteles la secretariat era o coada de aproximativ 12-15 persoane inaintea noastra. Programul secretariatului afisat pe o placuta aurita scrie frumos ca este pana la ora 15:00 deci no worries. Mai mult, consideram ca daca mai sunt persoane care vor sa depuna cereri stimatele doamne secretare vor sta 15-20 de minute peste program pentru a da tuturor sanse egale de a-si pune dracului acolo cererea si sa poata sa mearga in re-examinare. Dar stimabilele doamne secretare se miscau ca niste testicule mâzgãlite cu super-glue reusind sa "deserveasca" cam un student la 5 minute...adica hai sa fim seriosi, cat poate dura sa incasezi 25 sau 50 de lei, sa pui o semnatura si o stampila si sa scrii 3-4 cuvinte pe o chitanta?  Asadar rata de progres era incredibil de lenta si cum noi suntem norocosi de fel pe la ora 13:50 cand in fata noastra mai erau vreo 2 persoane iese o tanti secretara si zice ca nu mai accepta cereri pentru ca de la ora 7 dimineata scrie incontinuu si oricum la 14:00 au sedinta cu decanul. Pai excuse me dry-pussy bitch care ii problema ta? Esti secretara si te plangi ca ai de scris chitante si incasat bani? Dar ce ai vrea sa ai de facut in calitate de secretara? Blow-job la organul ala ofilit al decanului sau cafelute peste cafelute si barfe ca la colt de strada in mahala? Dupa un minut iese alta stimabila doamna care ne abureste ca ieri (miercuri) a fost termenul limita pentru depunerea cererilor, in conditiile in care subsemnatul a intrebat la secretariat in cursul zilei de marti, cand va fi ultima zi in care se accepta cereri iar raspunsul a fost joi (adica azi). Si cum plm va puneti voi sedinta in timpul programului cand aveti inca 20 de oameni care au nevoie de cacata aia de semnatura si chitanta? Atata timp cat programul cu publicul este pana la ora 15:00 va bag direct originea voastra balcanica de fufe si stati la lucru cat scrie pe program, ca si asa 9 luni pe an frecati buha acolo pe un salar bunicel si n-aveti nimic de facut...ia marsh de aici.

Asadar, cam asa se face scoala la noi. Persoanele care ar trebui sa-si faca treaba pana la capat isi iau liber cu o ora mai repede, isi pun sedinta in timpul programului cu publicul si le cam doare in 14 chiar daca vine vorba de incasat bani de la studenti. Si acum, domnule decan cum ati dori sa-mi sustin si eu cele doua examene la care am dreptul, daca angajatele d-voastra refuza sa-si faca datoria conform orarului?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu