Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

sâmbătă, 20 februarie 2010

Mai bogat cu 3000 de euro

Intotdeauna m-au amuzat farsele cu bun gust si in limita "sportivitatii" facute de catre prieteni, amici sau doar cunoscuti. Insa ieri nu a fost vorba de o farsa ci despre incercarea unui mucea de a obtine date personale, naiba stie din ce motive. Sau poate ar fi dorit doar sa ma fraiereasca sa incarc o cartela pre-pay orange (conform celor spuse de tanti de la orange). Oricum, din pacate pentru el, subsemnatul nu s-a nascut chiar ieri si nici nu e chiar nou in industria telefoanelor mobile...adica ar fi trebuit sa fiu trotilat, dopat si drogat rau de tot ca sa pun botu la incercarea stimabilului. Mesajul sms primit suna aproximativ cam asa: "Felicitari, in urma unei trageri la sort (banuiesc ca a vrut sa scrie sortzi nu shortz), firma ALTEX a ales acest numar de telefon, impreuna cu alte 9, ca si castigator a unui premiu in valoare de 3000 de euro si un telefon Nokia N 95 (misto model). Pentru detalii apelati acest numar de telefon."
Initial am crezut ca este vorba de o farsa a cuiva cunoscut, asa ca am sunat. Dupa 2 vorbe schimbate la telefon mi-am dat seama ca individu' credea mai mult ca mine in acea tombola incercand sa ma lamureasca. L-am tocat la cap putin spunandu-i ca Altex-u n-aveau de unde sa aibe numarul meu de telefon. El o tinea pe a lui, ca am fost ales din baza de date a firmei, bla bla bla. In fine, la sfarsit am incheiat cu o intrebare baraj: "Ce garantie am ca nu e vreo farsa?", iar "reprezentatul" firmei, frustrat, incheie conversatia: "Ete pu...-ton de apel incheiat-. A incheiat convorbirea inainte sa-si termine fraza plina de inteligenta.
Anyways, am inteles ca mai multa lume a primit mesaje de genul cu ceva timp in urma, tin sa cred ca sunteti suficient de informati incat sa nu furnizati date personale la astfel de indivizi fara viata, castigurile nu se anunta prin sms-uri.

PS: Daca vreti sa-l tocati pe om la cap, dati bipuri sau sms-uri daca n-aveti ce face cu ele, sau ce vreti voi, la 0757 805 682 , insa grabiti-va probabil ca in cel mai scurt timp numarul va fi inchis...buhahaha!!

2 comentarii:

  1. Mda pai..eu nu mai raspund la nr necunoscute din cauza astora.M-am plictisit sa ies castigator de atatea ori.Plm...sa mai las si pe altii sa castige,nu numai eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. lol ma, si io am primit exact acelasi sms acum vreo 3 luni :))

    RăspundețiȘtergere