Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

miercuri, 24 februarie 2010

Astazi da

Ei bine, daca acum cateva zile faceam pe aici scandal si revolutie ca toata lumea joaca teatru de ziua lu sfântu' Vali (sau Valy / Valee) ei bine, dupa cum probabil NU ati stiut, azi a fost sarbatoarea Dragobetelui, adica ziua lu' sf. Vali, modelul autohton si original de care a uitat toata lumea. Asadar azi ati avut toate motivele sa va declarati sentimentele fata de partener, partenera, partener si partenera sau parteneri si partenere (dupa caz), nu ca ar fi nevoie de o zi speciala ca sa faceti asta (vorbeste "romanticul din mine" - NOT!!).
Oricum, desi ziua aproape s-a incheiat, sper ca postul acesta sa contribuie la anti-reclama facuta zilei lu' sfantu Vali si, daca anul acesta ati uitat (shame on you infidels), poate tineti minte pentru anul viitor ca azi (24 februarie adica) se sarbatoreste "ziua indragostitilor" (yack, iar imi creste glicemia).

PS: Defapt as fi postat inca de azi dimineata articolul de mai sus daca net-ul furnizat de "erdeesh" ar fi functionat cum trebuie nu ca un ISP de retarzi! Grrrrr!!

PS 2: O scurta descriere a sarbatorii o puteti citi aici (de parca v-ar fi fost greu sa cautati singuri pe google / wikipedia daca chiar v-ar fi interesat).

5 comentarii:

  1. Super bine ai facut ca leai reamintit romanilor sa mai fie si romani nu doar spanioli italieni si americani,bafta cu articolele:D

    RăspundețiȘtergere
  2. De Dragobete Iubeşte Româneşte! :))
    E un început şi campania asta! ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Acuma au dat-o astia cu reclamele cu Dragobetele, daca asta s-a tot promovat: "Ce ziua lu' Valentin asta, americanu, noi tzaranu roman de cand ne stim bem bine, mancam slana si braza si ne iubim cu Maria de Dragobete". Acuma in reclame o dau astia cu Dragobetele: "daca esti kinki, sau stunning, sau funky sau mai stiu eu cum, o dai cu Dragobetele". E ca si cum nu mai e cool Valentin, e cool ala zis Dragobete. Si astia o tot dau in reclame acuma cu Sragobetele, daca asta vrea omu' de rand: bani sa iasa. Vezi comisare sa nu cazi in capcana!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cad in capcana comisare don't worry...ma tot e bine ca se incearca macar sa se aminteasca si de dragobete la TV, normal ca in scopuri comerciale, dar macar se incearca ceva anti-vali day si ii ok...oricum dupa cum spuneam nu trebuie sa fie o zi speciala ptr asa ceva, nu? :)

    RăspundețiȘtergere