Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

marți, 22 iunie 2010

Asa ar fi trebuit sa se termine...



Telenovela manelistica si comerciala transformata din stadiul de tzântzar in armasar numita twilight.
Nu stiu care-i faza ori am o gena de om rau in mine, ori pur si simplu imi place sa fac misto de cacatzelele astea comerciale care au dat pe spate mult prea multe persoane. Si totusi nimeni nu mi-a spus concret ce a gasit asa interesant la filmul acesta, de precizat ca persoanele care au fost intrebate de catre mine sunt reprezentantele sexului frumos (ce exprimare pompoasa).
Din propriile observatii am tras concluzia ca mai mult de 90% dintre fanii "telenovelei" sunt de genul feminin, deci banuiesc ca trebuie sa ai doar un cap ca sa intelegi mesajul "profund, sublim si secret" al filmului. In modul de lucru dual-core (adica doua capete) probabil ca deja iti dai seama ca in afara de o pitzi imo-rock care trebuie sa aleaga intre doua scule (una paroasa de varcolac si una insetata de sange, a vampirelului) nu prea ai ce vedea in minunata pelicula.
Interesant insa ca, tot din declaratiile fanelor, se pare ca sunt si tipi care agreeaza filmul...date fiind constatarile mele de mai sus (mai ales cea cu dual-core) trageti singuri concluziile referitoare la "masculii" care au ramas socati de film.
Si mai interesant insa faptul ca, exista totusi si persoane cu un singur cap care nici nu vor sa auda de film...concluzia mea ar fi ca acele persoane au cel putin un procesor Pentium 4 HT, si cu aceasta ocazie precizez ca imi dau jos palaria in fata tipelor care si-au dat seama ca "amurg" este doar o telenovela ieftina pentru tinerei adolescenti sub 18 ani care nici macar par [ _ _ _ _ _ _ ] nu au inca (ghici ghicitoare ce cuvant am vrut sa scriu in paranteza dreapta).

Pentru cine ma considera misogin dupa post-ul asta, raspunsul meu este unul al naibii de complex si de greu de inteles: da!
Si pentru cine se intreaba de ce fac misto de film sau de ce ma iau de fanii / fanele (sau Fãnele) lui, am un raspuns la fel de complex si greu de inteles: pentru ca e amuzant...muhahaha!


PS: Multumiri domnului Andrei Garrett care mi-a aratat o varianta a imaginilor de mai sus in premiera acum vreo cateva zile.
PS2: Mi-e lene sa mentionez sursa efectiva a imaginilor, daca vreti sa vedeti si alte variante, cautati direct pe gugal, blade vs twilight!

3 comentarii:

  1. Ce imaginatie bogata ai man :)) hahahahah, pai mi-a fost lene sa mai scriu si sursa de la poze, daca vrei sa vezi si alte variante ale imaginii cauta pe gugal blade vs twilight :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca tie nu ti-a placut acest film nu trebuie sa "strigi" in gura mare ca e telenovela manelistica.Ai alte gusturi? Bravo tie.Nimeni nu te-a criticat pe tine dupa gusturile filmelor tale.In primul rand filmele sunt facute ca sa te relaxezi nu ca sa iti cresti IQ-ul.Nu sunt fana acestui film,pot sa diger foarte usor si filmele mai greoaie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Atata timp cat e un blog personal nu vad de ce nu ar trebui sa strig ce imi vine sa strig...defapt cine este in masura sa spuna ce trebuie si ce nu trebuie atunci cand vine vorba de lucruri personale?
    Daca nu esti fana a filmului de ce te-ai atacat? Ca am facut glumitze misogine? Sau ca am scris ca tipii au "procesoare dual-core" ? :D

    RăspundețiȘtergere