Home Animale Chestii Tari Clipul Saptamanii Filme Funny M-am Saturat Tipic Romania Despre Blog
Vizualizeaza Dinamic

miercuri, 30 decembrie 2009

Anti sarbatori (2)

Din fericire a trecut destul de repede craciunul...pana anul viitor de pasti am liniste din punctul de vedere al sarbatorilor si al isteriei religioase.
Ca tot romanul, subsemnatul s-a bucurat la maxim de nastere, cinstind evenimentul cu fel de fel de "substante" servite la cinzeaca sau sutana (sutana in sensul de 100 ml. nu sutana care o poarta preotii). In continuare am de gand sa ma iau de anul nou, insa pe scurt, pentru ca sunt cam aceleasi lucruri de spus ca si in cazul craciunului. Defapt nu mai am de adaugat prea multe critici fata de postul precedent, dar tin sa mentionez faptul ca, daca de craciun mai sunt totusi ceva sanse ca lumea sa stea acasa, sa se bucure impreuna cu cei dragi de sarbatori, de revelion e musai sa mergi undeva sa te troti...aaa, adica distrezi. 
Din nou, nu inteleg de ce tot timpul trebuie sa fie ceva musai, adica: daca nu cutare, atunci esti asa si asa. Efectul de turma, stupid stupid stupid. "Cuuuum, nu mergi la chefff? Nu mergi la o cabana?" Si cum zicea si Comisaru' acum ceva vreme, dupa rev, pe langa faptul ca 2 zile nu dai de nimeni ca-s mahmuri toti, majoritatea sar cu intrebarea: ce ai facut de rev, unde ai fost, cum o fost? Logic daca zici ca ai stat acasa, sau ai fost in centru la ora 12:00 esti slab, n-ai stil, nu esti popular, nu stii sa te distrezi...daca bagi o abureala de genu' ca am fost in Dubai si m-am cazat la Burj Al' Arab ii dai pe spate pe toti (bineinteles ca nu ar verifica nimeni, in plus de asta modifici o poza in photoshop si o arati populatiei, mai ai si sanse sa te creada). 
Asadar, dupa parerea mea, revelionul este inca o manifestare stupida a efectului de turma, lipsita de originalitate. Pentru ca, scopul revelionului este, ca si in cazul "cracuinului", get fockin drunk and eat as much as your fockin belly can handle. 
Oricum, nu puneti botul la urari de genul "An nou fericit" pentru ca sunt sanse de peste 90% ca persoana care va ureaza chestii de genu sa o faca de dragul formalitatilor, nu pentru ca si-ar dori asta...deci cine are de gand sa-mi ureze la multi ani si alte chestii merci de abureli de pe acuma! 

Cheers si vorbim dupa ce ne trezim toti din mahmureala (asta daca ne mai trezim :D)

5 comentarii:

  1. nu te bucura asa repede, ca pana de pasti mai ai cateva sarbatori. mai e sf ion si sf toader (pevad un blog cu sfinti) mai ai 1 martie (care n'am stiut niciodata de ce se sarbatoreste) si 8 martie (no comment, continut extrem de misogin) si sunt sigur k mai gasesti vreo 2-3 sarbatori p undeva pe'acolo...poate'ti dai seama si d unde vine boboteaza (k's sigur k isus nu s'o balacit cu ionica ala in mijlocu iernii, ca nu prea practica ei scaldatu la copca).aaaa! si sa nu uitam ziua lu vali p 14 feb... asa k, pana d pasti, happy new, filled with lots of consumerist-oriented, excuse-not-to-work-and-get-drunk, shopaholic-dedicated days, year!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. hahahaha ce comment tare mi-ai tras...ms fain...de rev, pai iti zic pe mess,because spies might see this :>

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda, are dreptate cine scria mai sus că avem de pătimit cu 1 martie, Valentine's day si de alea. Deşi ţin minte că erau vremuri când mi se păreu drăguţe sărbătorile astea. Să fie oare faptul că s-au golit de conţinut, sau pentru că fetele din ziua de astăzi nu mai vibrează la aşa ceva? Că în loc de ceva sicer acestea au devenit obligaţii? :-?? În ce mă priveşte numa' ieri am "cinat" ceva în r&b (am ajuns pe la 4 acasă cu bojocii plini de mahorcă şi stomacele de beri): Ce, astăzi e revu? Am crezut că vineri spre sâmbătă. Deci spre "disperarea" mea trebuie să beau din nou. Ce să mai zic: dacă-i musai-i musai! cum bine zicea comisaru' aicea. Sau "dacă-i musai: Ham!", ca în bancul cu ardeleanul. God, I hate holydays!:-j

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda, are dreptate cine scria mai sus că avem de pătimit cu 1 martie, Valentine's day si de alea. Deşi ţin minte că erau vremuri când mi se păreu drăguţe sărbătorile astea. Să fie oare faptul că s-au golit de conţinut, sau pentru că fetele din ziua de astăzi nu mai vibrează la aşa ceva? Că în loc de ceva sicer acestea au devenit obligaţii? În ce mă priveşte numa' ieri am "cinat" ceva în r&b: Ce, astăzi e revu? Am crezut că vineri spre sâmbătă. Deci spre "disperarea" mea trebuie să beau din nou. Ce să mai zic: dacă-i musai-i musai! cum bine zicea comisaru' aicea. Sau "dacă-i musai: Ham!", ca în bancul cu ardeleanul. God, I hate holydays!

    RăspundețiȘtergere